Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

La freda venjança de Rocío Flores: el seu pla per a respondre la seva mare

El seu testimoni s'ha convertit en un dels més buscats pels mitjans de comunicació

El documental de Rocío Carrasco s'ha convertit en tot un fenomen des que s'estrenés el passat 21 de març. La primogènita de Rocío Jurado està parlant per primera vegada en més de 20 anys de la seva pròpia història, ja que està fent unes declaracions demolidores contra Antonio David Flores i el maltractament que va patir quan estaven junts. Així, ha assenyalat que els dos fills que tenen en comú, Rocío i David Flores també són víctimes de l'exguàrdia civil.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Rocío Flores està enfonsada»

Rocío Carrasco i Antonio David Flores fa molts anys que mantenen una guerra mediàtica que ha acabat transcendint als seus dos fills, i la sortida de les ombres de la primogènita de Rocío Jurado ha tornat a suposar que ells siguin els més afectats. Per aquest motiu, el testimoni de Rocío Flores s'ha convertit en el més buscat d'aquestes últimes setmanes en què el documental de la seva mare s'ha posicionat com el tema més comentat a tots els mitjans de comunicació.

No obstant això, i segons la informació que ha compartit en exclusiva la revista 'Lecturas', l''exsupervivent' encara no està disposada a fer cap declaració al respecte. I és que Rocío Flores no aixeca cap des que els primers lliuraments del documental van veure la llum pel fet que està travessant un moment molt complicat davant l'escarni públic.

La neta de Rocío Jurado considera que el seu pare està patint de manera injusta aquesta polèmica després de l'acusació de maltractament per part de la seva progenitora. «Només tinc permís per donar dues declaracions. M'ha dit que està fotuda, està enfonsada amb tota la situació; així com que les coses no són com s'estan explicant», ha explicat el que va ser company de 'Supervivientes' de Rocío Flores, José Antonio Avilés a 'Viva la vida'. «Si les coses no són com s'estan explicant, és perquè creu al seu pare. Que també et dic, és normal després de tot el temps que fa que hi és al seu costat».

El pla de Rocío Flores

La jove s'ha posicionat com una de les persones més buscades pels mitjans de comunicació per veure si parlarà per primera vegada i públicament sobre les declaracions que ha fet la seva mare en el reportatge, i veure si serà capaç de respondre-li i si defensarà el seu progenitor de la gran allau de crítiques que està rebent després de les acusacions de Rocío Carrasco.

Tot i que ha fet alguna petita declaració, de moment Rocío Flores s'ha mantingut al marge i sembla que encara no està disposada a parlar sobre aquest assumpte. L''exsupervivent' esperarà que finalitzin les emissions del documental de la seva mare per donar la seva opinió sobre la guerra mediàtica dels seus pares i sobretot el que ha relatat Rocío Carrasco al documental.

Olga Moreno, un gran suport

La jove sempre ha destacat que Olga Moreno, la parella d'Antonio David Flores, ha estat com una mare tant per a ella com per al seu germà David. Mare i filla no tenen cap mena de relació entre elles des de juliol de 2012, quan es va produir una picabaralla domèstica en la qual Rocío Flores acaba agredint a la seva progenitora. Malgrat això, la primogènita de Rocío Jurado va seguir mantenint relació amb el seu fill petit durant alguns anys més, però també va acabar trencant-se.

Des de llavors, Olga Moreno ha exercit el paper de mare per a ells, tal com ha demostrat Rocío Flores a les xarxes socials, compartint constantment mostres d'afecte cap a ella. Però, en aquest moment tan complicat s'han convertit en un suport mutu l'una per l'altra, ja que Rocío Flores s'ha bolcat amb la dissenyadora i li ha demostrat el seu suport públicament.

I és que la neta de Rocío Jurado ha compartit imatges a través de les seves xarxes socials per deixar clar que la seva relació amb Olga Moreno segueix intacta malgrat tot el que està succeint. A més, totes dues han sigut captades juntes pels fotògrafs en un emocionant comiat quan l'empresària va deixar Màlaga per marxar cap a 'Supervivientes'.