Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Rocío Flores i el seu xicot acaben de la pitjor manera en públic

Van protagonitzar una discussió davant dels altres clients del local

D'ençà de la seva participació a 'Supervivientes', Rocío Flores no ha deixat de ser un tema d'actualitat i ho és per les seves ganes de ser mare, pel seu sobtat interès per la boxa i per no haver-se reconciliat encara amb la seva mare.

No obstant això, aquesta vegada ha estat notícia per haver protagonitzat una tensa discussió amb el seu xicot, Manuel Bedmar. Segons ha informat el programa 'Socialité', la jove parella ha tingut una forta discussió enmig del quiosquet d'una platja. 

Una discussió a la platja

L'encarregat de donar alguns detalls dels fets ha estat un testimoni que ni ha dubtat en explicar allò que va poder veure. Segons ha detallat, Rocío Flores i el seu xicot van arribar al local situat prop de la platja de Màlaga, on la filla de Rocío Carrasco hauria treballat ara fa uns anys. La jove va arribar «molt simpàtica, molt contenta i saludava a tothom».

Un estat d'humor que va canviar de sobte mentre la jove parella estava dinant: «Va passar alguna cosa amb el seu xicot. No sé si es van discutir o alguna cosa i ella va agafar, es va aixecar i va marxar cap al cotxe». El testimoni assenyala que ella va marxar «molt enfadada. No tenia cara d'estar contenta».  

L'escena però no va acabar allí i poc després, sempre segons la versió del testimoni, Rocío Flores va tornar del cotxe i es va asseure a la taula del quiosquet on estava dinant el seu xicot. Això sí, ho va fer visiblement enfadada i és que segons ha narrat: «No va acabar ni de menjar. Estava molt cabrejada». És per això que va preferir demanar al local que li preparessin el menjar que quedava per endur i tot seguit «va marxar del quiosquet tot escridassant-lo. No sé què ha pogut passar entre ells, però la parella no estava bé».

Tot i haver protagonitzat aquesta discussió en públic, sembla que no hauria estat més que un fet puntual, ja que poc després l'exconcursant del reality va penjar un vídeo a les xarxes socials on se la veia menjant un gelat amb el seu xicot.