Rocío Jurado i Rocío Carrasco somrient

Rocío Jurado regala una fortuna extra a la seva filla Rociíto després de morir

Rocío Jurado continua 'assegurant' el present i futur econòmic de Rociíto

Rocío Jurado va morir l'1 de juny de 2006, deixant desolada a la seva família, especialment a la seva filla Rociíto. Però abans de morir, va lligar bé la seva herència fent el repartiment que va considerar més just i així, va deixar la jove com la seva hereva universal.

Aquest 'nomenament' va suposar que li lliurés a la seva primogènita una abundant fortuna, que ara s'ampliarà. Així és, Carrasco, a tot el patrimoni en general que li va deixar la seva mare, sumarà més molt aviat. El motiu és que l'obertura del museu en honor a l'artista a Chipiona augmentarà considerablement les seves arques.

Rocío Jurado i el gran llegat que va deixar Rociíto

'La Més Gran' a l'hora de fer testament i repartir els seus bens, un total de 7 milions d'euros, va tenir en compte una cosa. En concret, que la seva filla gran s'havia quedat també sense pare, mentre que els seus dos fills petits sí que comptaven amb ell. Per aquesta raó, va decidir deixar la major part de les seves possessions a Rocío.

Per tant, segons va publicar 'Lecturas' al seu moment, va establir per a ella «les quatre novenes parts del total». Això sense passar per alt que li va deixar joies i els drets de les seves cançons i pel·lícules. Per descomptat, sense oblidar les nombroses tones en roba, mobles i altres objectes, moltes de les quals es van mostrar a l'especial 'Montealto'.

Imatge de Rocío Carrasco i la seva mare Rocío Jurado en una imatge d'arxiu
Rocío Jurado va designar Rociíto com la seva hereva universal i li va deixar un llegat ampli en tots els sentits | GTRES

És a dir, que Jurado va deixar una gran fortuna a la jove. Una fortuna que ara la dona de Fidel Albiac podrà incrementar gràcies novament a la figura de la seva mare.

Rocío Jurado segueix 'vetllant' per la seva filla

La cantant somiava tenir un museu sobre ella a la seva ciutat natal, i ara aquest somni molt aviat es farà realitat. Així, després de molts anys de conflictes i paralitzacions, el centre obrirà les portes properament. I amb aquesta posada en marxa permetrà que la seva filla gran segueixi ampliant el seu capital.

Rociíto, per a aquesta finalitat, ha cedit diferents pertinences de la seva mare, com ara vestits i objectes personals de tota mena, a l'ajuntament de l'urbs. Una cessió que ha portat que se signi un conveni entre les dues parts i aquest suposarà beneficis a la filla de Pedro Carrasco.

Tal com va publicar 'Semana' en exclusiva, en aquest conveni, format per 22 clàusules, hi ha beneficis per a la filla de 'La Jurado'. Per exemple, pel gest amb el museu rebrà mensualment 2.500 €. És a dir, anualment obtindrà la quantitat de 30.000 €, impostos inclosos.

Rocío Carrasco en un photocall
Rociíto, per la cessió d'objectes i vestits de Rocío Jurado al museu, obtindrà uns beneficis econòmics importants | GTRES

Però això no és tot, doncs, pel que sembla, tindrà més rendibilitat. I és que ella serà la beneficiària del 50% del que s'obtingui de la reproducció i venda del marxandatge del seu artista. L'altre 50% el gaudirà el consistori de Chipiona.

De tots aquests 'avantatges', Carrasco en gaudirà del moment que el museu obri les portes. I sobre aquesta obertura s'ha manifestat aquests dies, deixant clar que «estem en això. Va vent en popa a tota vela, i estic molt emocionada amb ell».

Això sí, ara per ara no s'ha desvelat la data en què finalment el centre es posarà en marxa per a satisfacció de tots els fans de 'La Jurado'. Així que, de moment, caldrà esperar.

Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera
La posada en marxa del museu de Rocío Jurado serà una alegria emocional i econòmica per a la seva filla gran | GTRES