Rodalies de Catalunya redueix a un 33% els serveis per la vaga feminista del 8 de març

La vaga de Renfe i Adif afectarà totes les línies de servei de Rodalies Catalunya.
Rodalies, Llarga Distància, Alta Velocitat i Avant patiran les conseqüències de la vaga del 8 de març | Cedida

Com a conseqüència de la convocatòria de vaga feminista que hi ha programada des de Renfe pel dijous 8 de març, Rodalies de Catalunya s'ha vist obligat a anunciar els canvis en els seus serveis. D'aquesta manera, han confirmat el que reduiran les seves activitats a les tasques mínimes durant tota la jornada, les quals provocaran que els serveis es redueixin a un 33%.

L'afectació no serà tan notable pels trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància, els quals oferiran un 72% dels recorreguts programats durant tot el dia, mantenint-se així tots aquells que compten amb personal provinent de Barcelona. Finalment, els serveis d'Avant també patiran una important reducció, en romandre tan sols els servies essencials, ubicats en el 65% d'aquests.

Més informació

Per tal d'obtenir una informació més precisa sobre les actuacions que oferirà Renfe durant la vaga del 8 de març, els clients poden consultar el portal www.rodaliesdecatalunya.cat, on trobaran tot el contingut al respecte. De la mateixa manera, les aplicacions Rodalies de Catalunya i Renfe rodalia també serviran de referència, així com el telèfon de contacte 900 41 00 41.

També s'ha ofert solució per tots aquells viatgers que hagin adquirit els seus bitllets amb antelació i que s'hagin vist afectats per la vaga. Els clients que presentin aquests casos tenen l'oportunitat de sol·licitar el canvi, o reemborsament sense cost addicional, del seu tiquet a les agències de viatge o estacions, per tal d'evitar les molèsties ocasionades.

Properes vagues

La vaga del 8 de març no és l'única prevista per Renfe. Els dies 19, 21 i 28 també hi ha programades les suspensions d'activitats laborals en el sector, les quals tenen com a objectiu la denúncia de la falta de personal. Maquinistes, interventors i personal de venda de les estacions seran els protagonistes en aquesta ocasió, la qual afectarà el servei de trens a escala nacional.


Comentaris

envia el comentari