Primer pla de Rodri Fuertes seriòs mirant a un costat

Rodri Fuertes, exparella d'Adara, confirma la seva relació amb una altra famosa

Rodri Fuertes i Adara Molinero refan la seva vida alhora

Rodri Fuertes, exparella d'Adara Molinero ha confirmat que té nova parella. La segona finalista de 'Supervivientes 2023' va tancar les portes a una reconciliació amb l'exgran germà i va sorprendre amb la seva nova relació amb Bosco Martínez-Bordiú. Després d'això, l''influencer' ha seguit els seus passos amb una coneguda famosa.

Rodri i Adara han començat les seves vacances per camins separats després de nombrosos intents fallits de reconciliació. El seu fort va ser una història d'amor plena d'alts i baixos que Molinero va arribar a qualificar de 'tòxica'. Ara, cadascú ha refet la seva vida amb les seves respectives parelles.

Rodri Fuertes oblida Adara Molinero amb una altra famosa

Rodri Fuertes ha volgut mantenir-se al marge del concurs que va fer Adara Molinero a 'Supervivientes 2023'. El model ha guardat silenci i no s'ha pronunciat sobre les nombroses vegades que Adara ha parlat de la seva història d'amor.

Molinero va confessar que ho va passar realment malament durant el temps que van estar junts, tot i que prefereix quedar-se amb les coses bones. Va deixar ben clar que no hi hauria noves oportunitats i que estava disposada a tornar-se a enamorar.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero ha refet la seva vida amb Bosco | Mediaset

Gairebé alhora que Adara començava una relació amb Bosco, Rodri feia el mateix amb una coneguda famosa. Ell mateix ho ha confirmat a través de les seves xarxes socials compartint una foto amb Marta Castro, exparella de Fonsi Nieto.

Una imatge que coincideix amb la publicació de la nova parella gaudint d'un dia a les platges d'Eivissa. Tot i que tots dos publicaven fotos en què era evident que eren als mateixos llocs, finalment una imatge de Rodri i Marta confirmava els rumors.

Rodri Forts besant a Marta Castro
Rodri Fuertes confirma la seva relació amb Marta Castro, l'ex de Fonsi Nieto | Instagram @rodrifuertespuch

En ella es veu l''influencer' abraçat a Marta, que somriu mentre ell sembla dir alguna cosa a l'orella. És evident la bona sintonia que tenen i que hi ha una complicitat molt allunyada d'una simple amistat.

Tot i això, la confirmació definitiva es produïa amb unes imatges d'ells dos junts a la platja  refrescant-se amb un bany. En un moment donat, l'ex d'Adara i l'ex de Fonsi es fonen en un petó romàntic bressolat per les onades.

Rodri Fuertes i Adara Molinero gaudeixen del seu primer estiu per separat

Rodri i Adara van donar per acabada la seva relació poc abans que l'exgran germana posés rumb a Hondures. Tot i que ell va decidir romandre en silenci, les al·lusions de la seva ex sobre la seva història d'amor el van fer haver de pronunciar-se alguna vegada. Tot i això, sempre des del respecte i sense voler entrar en polèmiques, cosa que la família de l'exsupervivent li va agrair.

Ara, la foto de Rodri i Marta confirma que la parella es troba molt feliç i il·lusionada i que no pensen amagar el seu amor, mateixos sentiments que sembla estar experimentant Adara amb Bosco.

Rodri Fuertes i Marta Castro besant-se a la platja
Rodri i Marta han estat caçats junts a Eivissa | GTRES

Els dos exsupervivents van sorprendre a la recta final del concurs amb la seva història d'amor i no han deixat de fer plans junts. Dues setmanes després que el nebot de Pocholo s'alcés guanyador, la parella pràcticament no s'ha separat.

És evident que tant Rodri com Adara han passat pàgina i tenen ganes de tornar-se a enamorar. Malgrat que la seva història d'amor va ser una mica tempestuosa amb diverses ruptures i reconciliacions, encara tenen una bona relació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Muntatge en primer pla de Rodri Fuertes i Adara Molinero
Adara i Rodri refan la seva vida per separat | España Diario

Avui dia, es porten bé i, després de trencar, van afirmar que mai parlarien malament l'un de l'altre, cosa que han mantingut encara que Molinero confessés que la seva relació amorosa era «tòxica» i no gaire sana.

Aquest estiu pinta molt diferent per als dos exgran germans que han refet la seva vida gairebé alhora. Veurem quina de les dues dura més i si comencen el setembre igual de feliços que ara.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!