Rodrigo, el segon fill de Julio Iglesias i Miranda, ja és major d'edat

Ja podrà ser fotografiat pels paparazzis
Rodrigo Iglesias quan tenia 15 anys. | HOLA

 

Rodrigo Iglesias, el segon fill de Julio Iglesias i Miranda Rhysburger, ha complert aquest dilluns els divuit anys. En complir la majoria d'edat ja podrà ser fotografiat pels paparazzis allà on vagi i sortir oficialment de l'«anonimat», encara que ell ja es va donar a conèixer de molt petit a través de les diverses exclusives i entrevistes que els seus pares han ofert als mitjans de comunicació. Segons el portal ‘Look’, Rodrigo és considerat l'hereu del talent del seu pare i de la bellesa de la seva mare, la qual cosa proporciona una combinació explosiva per convertir-se en la nova estrella de la família.

Rodrigo Iglesias fa 18 anys. | HOLA

 

En una de les entrevistes que el jove va oferir als quinze anys, ja va assegurar quina seria la seva meta en la vida: seguir els passos de Julio Iglesias. «Vull ser artista, com el meu pare i el meu germà. La següent generació dels Iglesias», explicava. El segon fill de Miranda fa anys que es dedica en el seu temps lliure a una de les seves majors passions, la guitarra elèctrica, afició que fa pensar que podria ser un digne successor del seu pare. En més d'una ocasió, Iglesias pare ja ha mostrat l'enorgullit que està del seu fill i confia que algun dia el podrà veure damunt d'un escenari.

 

Aquest suport és molt valorat per Rodrigo Iglesias, que també ha declarat la seva admiració pel treball del seu pare: «El que més em fascina d'ell és que a dia que avui segueix aconseguint omplir estadis de fans que es mouen per la seva música. Això és una cosa del que es pot estar molt orgullós». Ara als seus divuit anys recentment complerts, Rodrigo ja podrà començar a forjar el seu futur professional i qui sap si arribar al nivell d'èxit de Julio Iglesias o fins i tot al del seu germà Enrique.