Primer pla de Rosa Benito

Rosa Benito anuncia que li han robat les joies i assenyala la família d'Ortega Cano

Rosa Benito va revelar un fet molt greu que va tenir lloc a casa de la seva cunyada

Rosa Benito està vivint un moment estrany a la seva vida. La cunyada de Rocío Jurado ha aconseguit llaurar-se una imatge televisiva que pocs intuïen quan va començar a aparèixer als mitjans. Sempre estava a l'ombra de Rocío, com una més de la família, molt enamorada d'Amador, el germà de l'artista.

Rosa ràpidament va trobar el seu rol a l'espècie de societat familiar en què s'havia convertit el clan Mohedano. Perruquera, maquilladora, estilista i confident de l'artista. Feina i família es barrejaven, de la mateixa manera que va passar amb el germà de Rocío, Amador.

▶️ Vídeo del dia

El que, per una banda, va ser positiu, ja que hi havia complicitat i confiança per dir i fer el que calgués, de l'altra, va ser perjudicial. Ho ha explicat ara la neboda de Rosa, Rociíto, al seu documental. Dependre de la direcció d'Amador li tancava moltes portes a Rocío Jurado, i a més, hi havia errors molt importants de gestió.

Després de la mort de Rocío, el clan familiar es va començar a buscar la vida com va poder. Rosa ja havia donat senyals amb la seva cunyada en vida que sentia que arribava el seu moment i que ella havia de ser la nova cara famosa de la família.

«Com t'he de pentinar ara, Rocío, si m'estan pentinant a mi?», li va dir a la seva cunyada malalta quan li va demanar que l'arreglés. Així ho explica Rociíto a l'esmentat documental.

Rosa Benito revela el robatori de la bossa i acusa la seva família

Rosa Benito va començar a freqüentar els programes de televisió, convertint-se en una autèntica estrella. De col·laboradora a protagonista de realities, guanyadora de Supervivientesi personatge destacadíssim a Sálvame. D'allà va haver de sortir corrents, amb depressió i patint diversos atacs d'ansietat.

Els seus últims quinze convulsos anys han succeït davant de la pantalla. Es va separar del seu marit, va estar a Hondures tres mesos i ha explicat totes les interioritats de la família a canvi de diners.

Ara està temporalment apartada de televisió, però l'hemeroteca roman. Tot i que fa front comú amb Ortega Cano i amb la resta de la seva família contra Rociíto, hi va haver un temps en què Rosa va assenyalar la família d'Ortega i la va acusar d'un robatori força greu. Escolteu i vegeu:
 

Un dia li van robar la bossa a casa de Rocío Jurado i d'Ortega Cano. «Paco (el germà d'Ortega Cano) va ser qui va acompanyar el meu marit a posar la denúncia. Jo mai vaig saber qui em va robar una bossa on jo tenia les meves joies i les meves coses».

Gema López li pregunta per si sospitava d'algú. «Totalment. A casa hi havia la família d'Ortega Cano. Fixa't, aquesta gent tan meravellosa».

La Rosa dona a entendre, veient el vídeo, que algun membre de la família del torero va ser responsable d'aquest robatori, que mai no s'ha aclarit.

Rosa Benito, vetada a Telecinco per un temps

Fa setmanes que Rosa Benito no apareix a la televisió. Ella fa com que no passa res i omple les seves xarxes de frases motivadores i de fotos que desborden felicitat. La realitat, segons diversos mitjans, és que li van cridar l'atenció per promocionar i donar suport a programes d'una altra cadena.

Ara que la competència és ferotge, no es tolera que els col·laboradors que estan en nòmina en un lloc tinguin aquests gestos. D'aquesta manera, i com que ja l'havien avisat reiteradament, Mediaset ha decidit 'castigar-la' per un temps.

Rosa podria estar negociant la seva incorporació al nou projecte de Sonsoles Ónega a Antena 3. Li va fer un comentari a les xarxes que no ha passat desapercebut.

El comentari de Rosa Benito al tràiler de Y ahora Sonsoles és «a la tele oberta», amb un cor. Canvi de cadena a la vista?