Rosa Benito confessa que va patir una «depressió bastant forta»

En aquella dura etapa, ha assegurat la col·laboradora de 'Sálvame', tan sols volia «dormir» i evitava moltes persones

Rosa Benito durante su intervención en 'Viva la Vida'.
Rosa Benito va confessar que va patir una forta depressió | Telecinco

Rosa Benito, una de les col·laboradores més conegudes de Telecinco, va acudir el passat diumenge a 'Viva la Vida', el programa que presenta Toñi Moreno. Durant la seva aparició, Benito va fer una confessió inesperada, i va explicar que va patir una dura depressió. 

La col·laboradora va intentar, d'aquesta forma, ajudar altres persones que estiguin en la mateixa situació, i conscienciar la societat de la duresa d'aquesta malaltia. «Vaig tenir una depressió bastant forta, vaig estar ingressada a l'Hospital San Juan de Dios perquè jo vaig voler, i el meu psiquiatre va veure que era el més adequat», va dir Benito. 

Benito va parlar obertament de la depressió amb Moreno

L'exparella d'Amador Mohedano es va mostrar positiva en tot moment, i no va voler amagar cap detall, per dur que li pogués resultar, sobre la seva depressió. En un principi, va aprofitar per donar les gràcies als professionals que la van ajudar. «Donen molts ànims i intenten que tinguis seguretat en tu mateixa», va indicar. 

En aquest sentit, Benito va explicar que «tot li feia por», i que les llàgrimes l'acompanyaven sovint. «M'aterrava la meva casa, jo no podia anar a casa meva. Del tram de la casa de la meva germana a la meva anava plorant», va continuar. «Em feia por la gent, jo anava pel carrer i m'espantava qualsevol cosa, mirava de reüll, perquè creia que tothom m'estava mirant», va afegir, emocionada. Afortunadament, ara la situació és diferent, i és que la cunyada de Rocío Jurado va insistir que «ara està molt contenta». 

Rosa Benito en el plató de 'Supervivientes: Tierra de nadie'
Rosa Benito, parcicipant en una de les gales de 'Supervivientes'| Telecinco

 

El suport dels metges i de l'entorn, necessari per superar la depressió

Segons Benito, el diagnòstic de la depressió pot ser molt difícil de fer, però en el seu cas no va tenir cap dubte: «Jo m'adono que tinc un problema, quan no vull veure ningú, quan veig que em fa por tot». «Jo ho explico en qualsevol lloc, en un sopar o on sigui. Vull que la gent sàpiga que es pot sortir, però també has de posar de la teva part», va explicar Benito. 

Finalment, va reconèixer que en el seu cas va trobar una professional molt bona, i va avisar que el suport de l'entorn és fonamental per superar la malaltia. «Els que no et demanen explicacions, els que intenten treure't un somriure, els que intenten ajudar-te, per donar-te aquella confiança que tu has perdut», va concloure Rosa. 


Comentaris

envia el comentari