Primer pla de Rosa Benito enfadada.

Rosa Benito destapa el seu pla secret i deixa sense paraules a Rociíto

Rosa Benito perd la credibilitat després de sortir a la llum un tuit del passat

Rosa Benito és una famosa de la qual s'ha parlat molt en les darreres hores. Qui va ser cunyada de Rocío Jurado va començar a guanyar notorietat entre el gran públic quan va decidir endinsar-se al món de la televisió començant a col·laborar en diversos programes de Telecinco.

Primer, la vam veure aparèixer a El programa de Ana Rosa on durant molts anys va donar la seva opinió sobre els temes més espinosos del clan Mohedano.

Primer pla de Rosa Benito somrient
Rosa Benito ha tornat a ser protagonista d'un moment icònic a la televisió | Instagram

Més tard, en 2009, fitxava per Sálvame i deixava algunes imatges per al record. Com, per exemple, aquella en què cremava les aliances del seu matrimoni amb Amador Mohedano, un episodi que va marcar un abans i un després a la vida de tots dos.

Rosa Benito, retratada després de sortir un tuit revelador

El cas és que aquell acte va ser simbòlic fonamentalment, ja que, anys més tard, l'excol·laboradora va confessar que les joies no eren les aliances reals del casament. Això sí, aquell xou va acabar amb la separació de la Rosa i l'Amador. I, a partir d'aquí, van començar les hostilitats entre tots dos.

Rosa Benito tenia clar que volia canviar de vida i no volia veure més endavant a qui fos el seu marit i pare dels seus fills. La realitat és que, durant aquests darrers vuit anys, l'exparella no s'havia vist ni una sola vegada, tot i que ella havia carregat amb duresa contra ell.

Un dels tuits que va publicar la tertuliana al seu dia contra el germà de Rocío Jurado versava sobre una exclusiva que Amador va donar en una coneguda revista. En aquesta entrevista, ell afirmava que trobava a faltar la seva exdona.

Muntatge Amador Mohedano i Rosa Benito
Amador Mohedano i Rosa Benito es van veure les cares vuit anys més tard | Catalunya Diari

Aleshores, Rosa Benito va reaccionar enfurismada i va publicar un tuit que avui crida molt l'atenció després de veure el que va passar dissabte passat al plató de Déjate querer. «Em sembla vergonyós això d'aquest. Ara em troba a faltar, ja no se'n recorda d'això i tantes altres burrades que ha fet», començava.

«Quina poca vergonya tens, soc una dona autosuficient i no necessito un home al meu costat per a res. La vida m'ha fet molt forta, a pals, però forta», deia el tuit de la mare de Chayo que algun usuari de Twitter ha recordat durant l'emissió del retrobament televisiu.

Dissabte passat, contra tot pronòstic, vam veure un acostament que va acabar amb un petó als llavis de Rosa que va deixar en xoc el mateix Amador. Un petó que la tertuliana televisiva ha compartit a les seves xarxes socials amb un missatge de pes.

Perdona Amador després d'anys carregant contra ell

La reacció a les xarxes socials de la televisiva va arribar poques hores després d'aquest retrobament a Telecinco, amb un petó inclòs entre dues persones que es van estimar molt.

Petó entre Rosa Benito i Amador Mohedano
Amador Mohedano i Rosa Benito fent-se un petó després de tornar a veure's en un plató | Telecinco

«Per ells, pels meus fills, els meus nets i per nosaltres mateixos», escrivia l'exdona d'Amador amb un vídeo en què veiem l'afectuós petó i un text molt clarificador.

«Després de la pluja, un arc de Sant Martí, després de la tempesta, la calma, i després d'un final, un nou començament. El cor estima, la ment perdona i el temps aconsella», concloïa el missatge.

Per la seva banda, Chayo Mohedano, filla de l'exmatrimoni, també ha volgut opinar el següent sobre aquest retrobament. «El programa em va convidar per acabar aquest programa cantant-los, una sorpresa per a tots dos i m'hauria encantat estar, però les circumstàncies i la feina no m'ho van permetre», s'excusava.

«Us adoro i estic molt orgullosa de vosaltres, us estimo moltíssim. Que visqui l'amor i les històries de veritat», ha sentenciat a les seves xarxes.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco