Rosa Benito es nega a saludar Antonio David Flores al plató de 'Supervivientes'

L'excol·laboradora va reaparèixer a televisió un any després
Rosa Benito es va negar a saludar Antonio David Flores. | Telecinco

 

Aquest dijous passat, 20 d'abril, va començar una nova edició de 'Supervivientes' i es va saber que tindrà tres pilars fonamentals: els resums des de l'illa de Lara Álvarez, la gala del dijous a càrrec de Jorge Javier Vázquez i el programa del diumenge que presenta Sandra Barneda anomenat 'Connexió Hondures', tal com explica 'Bekia'. El programa es va estrenar diumenge, 23 d'abril, amb els col·laboradors Carmen Borrego, Lydia Lozano, Nagore Robles, Antonio David Flores i Encarna Salazar, acompanyats d'alguns concursants que van participar en les últimes edicions com Nacho Montes, Isabel Rábago, Suso, Steisy, Yurena, Víctor Sandoval i el guanyador de la passada edició, Jorge Díaz.

Però tal com es va anunciar dies enrere, la convidada estrella de la nit va ser Rosa Benito. Sandra Barneda la va presentar dient que feia un any que no trepitjava cap plató de televisió, sent guanyadora «de la inoblidable final del 2011». Benito va arribar al plató fent petons, abraçades i afalagant tots els presents, excepte una persona.

 

Lydia Lozano va voler donar importància al fet que Rosa Benito no saludés Antonio David Flores. Sandra Barneda els va convidar que se saludessin: «¿Pots fer-li un petó a Rosa Benito? Rosa Benito, pots fer-li un petó a Antonio David Flores?». En aquest moment, Benito s'hi va negar rotundament amb nerviosisme: «No, jo crec que es tracta d'un moment de feina i prou». El públic i alguns companys van començar a escridassar-los per aquesta actitud.

Antonio David Flores va voler defensar-se: «Jo ja estava assegut aquí, ella ha entrat i ella ha estat qui ha decidit fer-me o no fer-me un petó». Benito li va donar la raó. Rosa va contestar que «tothom sap el que hi ha» entre ells dos i que el respecta, però que cadascú ha d'estar al seu lloc. L'assessor de l'amor, molt seriós, no va dubtar a compartir el que havia dit: «Exactament, respecte. Es tracta d'això».