Rosa Benito explica els motius de la cancel·lació del concert de la seva filla

Rosario Mohedano va cancel·lar un concert a Chipiona el passat 15 d'agost sense donar cap explicació
Rosario Mohedano va cancel·lar el seu concert a Chipiona del 15 d'agost | Cedida

 

La polèmica va saltar fa pocs dies quan Rosario Mohedano va cancel·lar el seu concert tan esperat a la localitat de Chipiona el passat 5 d’agost, provocant una onada d’indignació entre els seus fans. Es tractava d’un recital que la neboda de la mítica Rocío Jurado realitzaria a la terra natal d’aquesta, Chipiona, amb tot el que això comporta; per això, era d’esperar que la massa de fans que desitjaven delectar-se amb la seva veu es desil·lusionés per la cancel·lació d'aquest a última hora, i més quan Rosario no va donar cap mena d’explicació, cosa que va provocar un monumental empipament entre els seus seguidors que van esclatar en còlera a les xarxes.

 

«Tinc el cor trencat»

«Em feia especial il·lusió i tinc el cor trencat. Avui era una d’aquelles dates que esperava amb moltíssimes ganes. Ens veurem aviat», així s’expressava la cantant per confirmar que el concert no es duria a terme, sense voler donar més explicacions sobre el que havia ocorregut.

 

La cantant no va poder ocultar la seva tristesa | Telecinco

 

Els seguidors que havien comprat l’entrada i es van quedar sense espectacle però, demanaven explicacions i mostraven la seva frustració, de tal manera que la seva mare Rosa Benito ha hagut de donar-li un cop de mà, sortint en defensa de la seva filla i revelant el perquè de tot plegat.

 

Una decisió aliena a l’artista

Rosa Benito ha utilitzat Instagram per acabar amb qualsevol polèmica, publicant un comunicat en el qual s’explica que tot va ser per «problemes tècnics» que van obligar a ajornar el concert, i que la decisió va ser «aliena a l’artista». Per sort, les bones notícies no s’han fet esperar i els fans de la cantant ja tenen una nova data per assistir al concert que tant rebombori ha aixecat: serà el pròxim 5 de setembre quan puguin gaudir del concert de Rosario Mohedano, que amb tant d’anhel han esperat.

 

També et pot interessar...