TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

Rosa Benito explica els motius de la cancel·lació del concert de la seva filla

Rosario Mohedano va cancel·lar un concert a Chipiona el passat 15 d'agost sense donar cap explicació
Rosario Mohedano va cancel·lar el seu concert a Chipiona del 15 d'agost | Cedida

 

La polèmica va saltar fa pocs dies quan Rosario Mohedano va cancel·lar el seu concert tan esperat a la localitat de Chipiona el passat 5 d’agost, provocant una onada d’indignació entre els seus fans. Es tractava d’un recital que la neboda de la mítica Rocío Jurado realitzaria a la terra natal d’aquesta, Chipiona, amb tot el que això comporta; per això, era d’esperar que la massa de fans que desitjaven delectar-se amb la seva veu es desil·lusionés per la cancel·lació d'aquest a última hora, i més quan Rosario no va donar cap mena d’explicació, cosa que va provocar un monumental empipament entre els seus seguidors que van esclatar en còlera a les xarxes.

 

«Tinc el cor trencat»

«Em feia especial il·lusió i tinc el cor trencat. Avui era una d’aquelles dates que esperava amb moltíssimes ganes. Ens veurem aviat», així s’expressava la cantant per confirmar que el concert no es duria a terme, sense voler donar més explicacions sobre el que havia ocorregut.

 

La cantant no va poder ocultar la seva tristesa | Telecinco

 

Els seguidors que havien comprat l’entrada i es van quedar sense espectacle però, demanaven explicacions i mostraven la seva frustració, de tal manera que la seva mare Rosa Benito ha hagut de donar-li un cop de mà, sortint en defensa de la seva filla i revelant el perquè de tot plegat.

 

Una decisió aliena a l’artista

Rosa Benito ha utilitzat Instagram per acabar amb qualsevol polèmica, publicant un comunicat en el qual s’explica que tot va ser per «problemes tècnics» que van obligar a ajornar el concert, i que la decisió va ser «aliena a l’artista». Per sort, les bones notícies no s’han fet esperar i els fans de la cantant ja tenen una nova data per assistir al concert que tant rebombori ha aixecat: serà el pròxim 5 de setembre quan puguin gaudir del concert de Rosario Mohedano, que amb tant d’anhel han esperat.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris