Muntatge fotos de Rosa Benito i Amador Mohedano

Rosa Benito tanca a qualsevol possibilitat de tornar amb Amador Mohedano: «Mai»

La que fos cunyada de 'la més gran' no vol ni sentir a parlar d'una reconciliació

Hi va haver un temps en què Rosa Benito i Amador Mohedano eren una parella molt ben avinguda. Una història d'amor que començava el 1976.

Ella era la perruquera de Rocío Jurado, la seva germana, per la qual cosa només era qüestió de temps que es coneguessin. I l'espurna va sorgir immediatament entre ells. Poc després, en tot just un any, la parella es donava el 'sí vull'.

Tanmateix, el matrimoni acabava de la pitjor manera possible, enmig d'un gran escàndol i terrible encreuament d'acusacions. La Rosa arribava a acusar el seu marit d'haver-li estat infidel diverses vegades, i fins i tot cremava el seu anell de casada en ple directe.

Rosa Benito plorant
Rosa Benito no pensa tornar amb Amador | Telecinco

L'any 2013, la parella signava el divorci després de 35 anys i quatre fills. Sens dubte, una separació molt dolorosa per a tots dos i que els passava una gran factura. De fet, l'oncle de Rocío Carrasco arribava a reconèixer que fins i tot havia pensat a treure's la vida.

«Ningú no es pot imaginar com he estat, he estat molt malament. Jo tenia un àtic que he pensat fins i tot a llençar-me».

Per sort, el temps cura totes les ferides. Tant és així, que Amador ha manifestat moltes vegades la seva intenció de tornar amb Rosa. I malgrat la negativa que sembla mostrar la col·laboradora de Ya es mediodía, ell no es dóna per vençut.

Rosa Benito i el seu exmarit Amador Mohedano agafats de la mà en un acte públic
Rosa Benito i Amador Mohedano van ser matrimoni durant 36 anys | GTRES

«Sempre queda alguna coseta. Com a Rosa jo no puc estimar ningú mai a la vida. Hem estat 35 anys», confessava Mohedano. «Jo el que vull aconseguir és que almenys puguem parlar, i que ens preguntem què tal el nen, t'he vist a la televisió, t'he vist molt maca...», intentava engalipar-la.

«Desitjo que ella sigui molt feliç, que estigui molt bé, que estigui molt bé amb els meus fills, i jo estant bé, doncs m'agrada veure-la, m'agrada quan ens enviem whatsapps...», assegurava.

«I és clar que ens trobem a faltar», insistia. «Tu trobes a faltar una persona amb qui has estat tant de temps casat i has compartit tant». «Però tots dos ens vam fer molt de mal i pot ser que s'hagi refredat tot massa. Tot i així jo la segueixo estimant molt».

Mentre que, per la seva banda, Benito es tanca a qualsevol possibilitat de reconciliació. «Li estimo perquè és el pare dels meus fills. Però que parin ja perquè Amador i jo no tornarem mai», sentenciava molesta.

Rosa Benito dóna carabasses a Amador Mohedano en ple directe

«Què no, que qui em conegui sap que no, qui em coneix sap que no, que no», insistia davant de la pressió dels seus companys. «Com deia Pedro Carrasco, enrere ni per agafar impuls, jo tinc la meva vida, Amador té la seva...», apuntava.

«Que tallin el tema de tornar amb Amador perquè jo amb Amador no tornaré mai», tancava. «La vida que tinc jo a ell no li agrada i la que té ell a mi tampoc m'agrada, tenim camins separats».

No obstant, la resta de col·laboradors donaven a la Rosa un consell molt savi. «No diguis mai», li recomanaven.

Amador Mohedano en un photocall
Amador Mohedano vol reconquistar a la seva exesposa | Gtres

«Jo l'únic consell que et dono que és l'únic que he après a la vida és que dius 'mai' i de sobte… Tu que saps el que faràs d'aquí a 10 anys?».

Això, mentre la que fos cunyada de 'la més gran' insisteix que no vol saber res d'amors. «Que no em busquin xicot que estic molt bé com estic».

Sembla que Rosa perdona, però no oblida els errors del passat comesos pel seu ex. «Això que hem lluitat, ell i jo...», lamentava. «Hem treballat molt i pel seu mal cap, estem separats i lluitant cadascú per separat».

«Cada vegada que veig un matrimoni així més gran, em fa enveja perquè jo sempre deia: 'El meu marit, és el primer i després els meus fills' perquè sabia que sempre el tindria», s'ensorrava.