Rosa Benito i Rocío Carrasco

Rosa Benito té un nou problema i en culpa Rocío Carrasco

Rosa Benito parla de la sortida de la televisió

Ja fa vuit mesos que Rosa Benito es va allunyar de la televisió, però tot fa indicar que aquest període s'ampliarà força després de ser inclosa a la llista de vetats de Mediaset. En qualsevol cas, ella té clar que la responsable de la seva sortida és Rocío Carrasco.

Rosa sembla una mica sorpresa per la decisió adoptada pels nous gestors del grup audiovisual. Ja no podran parlar d'ella en cap programa de la cadena i el mateix passarà amb la majoria de persones del seu entorn. Entre ells la seva neboda, Gloria Camila, José Fernando, Ortega Cano o Antonio David Flores.

Rosa Benito s'ha volgut pronunciar sobre l'assumpte després d'uns quants dies guardant silenci. No sembla estar gaire d'acord amb la mesura que han pres. «No entenc que em posin en una llista quan fa vuit mesos que soc fora de la televisió», va escriure.

Desconeix si es tracta d'una llista «blanca o negra», però segons la seva opinió hi falten moltes persones. «Hi hauria d'haver altres noms que sí que segueixen a la televisió», va apuntar amb cert toc d'enigma. Es desconeix a qui es refereix, però no seria desgavellat pensar que podria tractar-se d'alguns dels seus excompanys a 'Sálvame'.

Al seu dia, va abandonar el format vespertí cansada de les crítiques i de tots els comentaris que s'abocaven sobre la seva família. Amb el temps s'obriria un forat a 'Ya es mediodía', on semblava estar molt més relaxada i sense tanta pressió.

Rosa Benito amb un gran somriure
Ja fa mig any que Rosa Benito es va allunyar de la televisió | Europa Press

Després de molt de temps ha volgut confirmar els motius pels quals s'havia apartat dels platós. Sempre es va estudiar la possibilitat que fos acomiadada per la cadena, però ella sempre ho va negar. Rosa Benito va assenyalar que «me'n vaig anar per no entrar a contestar una 'docufake' que l'únic que deia era mentides d'una família». En el seu missatge s'aprecia com està de dolguda amb Rocío Carrasco.

Durant els últims mesos ha tingut diversos enfrontaments amb la neboda i ha intentat desmuntar en diverses ocasions les versions que oferia. No només va atacar Amador, també la resta dels Mohedano. Entenia que sempre explicava les històries a mitges, sense desvelar tota la veritat.

Foto d'una història d'Instagram de Rosa Benito
Rosa Benito fa públics els seus pensaments sobre el veto | Instagram (@ROSAPEPIOFICIAL)

La dona de Fidel Albiac va arribar a assegurar que durant la malaltia de la seva mare ella es va ocupar de les seves cures a Houston, cosa que va indignar molt la mare de Chayo, que va haver d'intervenir per desmentir-la. I ho va fer amb la publicació d'unes imatges de la família a la ciutat dels Estats Units.

És clar que les possibilitats de reconciliació són mínimes. Rocío no vol saber res de la que considera la seva família mediàtica i, si cal, continuarà carregant contra els seus.

Rosa Benito s'alegra per la seva filla

Rosa Benito ha vist com la gran beneficiada pel nou «Código Ético» era la seva filla Chayo. La cantant porta lliurant una intensa batalla judicial contra La Fábrica de la Tele. Després de molts anys, ha aconseguit el seu objectiu.

Després de rebre el document, assegurava que «ja era hora que em fessin cas i canviessin el que porto denunciant públicament i en privat». Considerava que es tracten de «delictes i praxis delictives» des de fa «ja més de nou anys». Segons la seva opinió, el proper objectiu ha de ser «fer fora els maltractadors i els imputats per delictes penats amb presó». Es mostrava molt rotunda després de tot el mal que li havien provocat.

Rosa Benito té clar que amb el nou codi els seus companys de 'Sálvame' no ho tindran gens senzill. Els personatges que tantes hores i programes han protagonitzat ja no tenen cabuda a la cadena. A més, tampoc no podran criticar altres programes i companys de la casa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!