Rosa Benito revela per error que la cara d'Olga Moreno té truc

La dona d'Antonio David Flores s'ha sotmès al mètode de la micropigmentació per estar maquillada les 24 hores del dia

Olga Moreno no està passant desapercebuda a 'Supervivientes'. La dona d'Antonio David Flores va arribar a Hondures disposada a donar-se a conèixer sense tenir en compte la polèmica que està protagonitzant el seu marit. Tot i això, sovint parla sobre Rocío Carrasco i la relació que té amb Rocío i David Flores.D'altra banda, els teleespectadors s'han fixat en un detall que els ha cridat molt l'atenció; els seguidors del programa es pregunten com és possible que sempre estigui maquillada. Avui s'ha revelat el truc d'Olga Moreno.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rosa Benito revela el truc d'Olga Moreno

«Per què Olga sempre apareix maquillada?», s'ha preguntat Sonsoles Ónega al programa 'Ya es mediodía'. «És un dubte que té tot Espanya», ha afegit fent broma sobre l'aspecte de la dona d'Antonio David Flores i la repercussió que està tenint a les xarxes socials.

Hi ha moltes participants de 'Supervivientes' que utilitzen les cendres del foc per donar-se un toc de color als ulls, però Olga Moreno ha decidit utilitza un mètode més eficient. Segons ha informat Rosa Benito, la concursant ha optat per sotmetre's a un maquillatge permanent; una «micropigmentació» que millora l'aspecte dels llavis i les celles.


Així doncs, Olga Moreno sempre té la ratlla de l'ull i els llavis pintats perquè abans d'entrar al programa va decidir sotmetre's al mètode de la micropigmentació per lluir bon aspecte en tot moment. Aquesta tècnica dura aproximadament sis mesos, suficient perquè no perdi el seu encant davant les càmeres de Telecinco.

Retoc estètic abans de viatjar fins a Hondures

Olga Moreno, que pot presumir de bellesa natural, va decidir posar-se en mans d'especialistes abans d'entrar al 'reality'. Setmanes abans de viatjar a Hondures, la dona d'Antonio David Flores va traslladar-se fins a una coneguda clínica d'estètica per millorar el seu aspecte físic.

Olga Moreno va escollir un tractament de rejoveniment facial que no requereix hospitalització: «Botox i Àcid Hialurònic. Us ensenyem un altre resultat espectacular i molt natural, d'un tractament facial complet», va publicar la clínica. Així doncs, Olga Moreno va eliminar-se les línies d'expressió i ara llueix una cara més neta i amb més llum.

Olga Moreno pot presumir de tenir molt bon aspecte mentre participa a 'Supervivientes'. Als seus 45 anys, la dona d'Antonio David exerceix com a model de la seva pròpia línia de roba demostrant que, per molt que ho negui, li agrada estar davant de les càmeres.


Comentaris

envia el comentari