Imatge de José Ortega Cano

Rosa Benito parla sobre l'estat de salut d'Ortega Cano

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' respon als rumors que havien sorgit sobre el torero

En ple terratrèmol per la revelació en els dos primers lliuraments de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', José Ortega Cano està molt expectant per les noves revelacions de Rocío Carrasco sobre la seva vida amb el seu exmarit Antonio David Flores i sobre resta de la família. Els Mohedano i Jurado travessen una sensible etapa en les seves vides, i en el cas d'Ortega no està passant pel seu millor moment a causa dels seus problemes de salut i les revisions mèdiques que s'està fent últimament.

Ortega Cano està duent a terme una minuciosa revisió mèdica, tal com va afirmar la seva dona, Ana María Aldón a 'Viva la Vida'. Per si no fos poc, el destre està en el focus mediàtic per les paraules de la filla de Rocío Jurado, que va descriure les noces de la seva mare i Ortega com «un error».

Rosa aclareix com està Ortega Cano i per què no es va trobar amb Rocío Flores

Després de revelar-se en directe a 'Ya es mediodía' que Rocío Flores no havia posat gens d'interès a contactar amb José Ortega Cano quan va arribar a la capital d'Espanya, Rosa Benito ha demanat el torn de paraula a Sonsoles Ónega per a negar aquesta informació publicada en diferents mitjans. La col·laboradora va voler deixar clar per què no es va veure Rocío amb el destre i va aprofitar per a confessar quin és l'estat de salut actual del torero.

Rosa Benito va afirmar que era fals que Rocío Flores hagués anat a veure a Ortega Cano i que tan sols va ser a casa de la seva tia Gloria Camila, però la informació que es va donar en alguns mitjans no era veraç i ha volgut puntualitzar què ha ocorregut. Segons ha explicat la col·laboradora de Telecinco, Rocío Flores no va visitar a Ortega Cano perquè el destre no es trobava a la seva casa en aquest precís moment i per tant, la jove va acudir directament a casa de Gloria.

Per a resoldre totes les especulacions que la gent pogués arribar a pensar, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha volgut calmar els seguidors del torero afirmant que «Ortega Cano no era a la casa, però puc confirmar que tot va bé». Així les coses, Rosa posava frens a les informacions que arribaven en els últims dies sobre el preocupant estat de salut del destre, que fa unes setmanes que està sent sotmès a un extens reconeixement mèdic.

Setmana complicada per a Rosa Benito

Des que es va estrenar la docu-sèrie sobre Rocío Carrasco, la tia de la protagonista ha hagut de sortir al pas de les diferents opinions que donava la filla de Rocío Jurado sobre una època de la seva vida que té molt a veure amb Rosa i especialment amb Amador Mohedano. Un episodi que va molestar molt a Rosa Benito va ser el de l'exclusiva fallida de la lluna de mel, que segons Carrasco va engegar a rodar el seu oncle Amador. Segons la neboda de Rosa Benito, Amador va voler ser representant de la seva neboda, però va ser ella la que es va negar perquè va veure coses que no li van acabar d'agradar.

Rosa va negar a principis d'aquesta setmana que el seu exmarit s'hagués quedat amb diners de la seva neboda. «Les noces no, ells fan un paquet, noces, viatge de nuvis i naixement de la nena i això ho cobren ells, les noces la paga la meva cunyada Rocío», afirmava Rosa en el plató de 'Ya es mediodía'.

A més, la Benito ha tornat a defensar a Amador amb aquestes paraules, «això es desmenteix, ja que en aquest moment, Amador Mohedano no sabia on anaven, era una cosa secreta de l'¡Hola!'... Ni la meva cunyada sabia on anava la seva filla, estava tranquil·la perquè amb ella anava Juan de la Rosa, que era la seva persona de confiança com així ho va demostrar en les seves últimes voluntats...», ha sentenciat la col·laboradora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.