Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix

Rosa Benito confirma un secret a veus sobre Rocío Jurado

Rosa Benito ha decidit explicar-ho en el seu retorn a 'Ya es mediodía'

Després d'unes vacances, Rosa Benito ha tornat de nou al seu treball en 'Ya es mediodía' i, la veritat, amb gran magnificència. El motiu és que no ha dubtat a confirmar una qüestió sobre la seva cunyada, Rocío Jurado.

En concret, ha reconegut que és cert que la cantant va voler canviar el seu testament poc abans de morir. A més a més, ha explicat diferents detalls de gran importància respecte a això.

Els rumors testamentaris sobre Rocío Jurado

En unes setmanes està previst que comenci la segona temporada de la sèrie de Carrasco, on se centrarà en la relació amb la seva família materna i explicarà per què ara no té contacte amb els membres més mediàtics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons s'ha revelat, aportarà documentació que ens farà entendre la seva postura davant de la seva família. Així, per exemple, es basarà en un diari que la seva mare havia anat escrivint, però també, segons sembla, en un testament previ que va realitzar abans del definitiu.

A més, s'ha donat a conèixer que en l'original posava com a marmessors a la seva germana, Gloria Mohedano, i al marit d'aquesta, José Antonio. Però, finalment, va decidir treure'ls d'aquesta responsabilitat i se la va atorgar a la seva advocada i amiga, Ana Iglesias.

De la mateixa manera, s'ha rumorejat en els últims dies una mica més sobre el famós testament. Exactament, que 'la Més Gran' va voler canviar novament el seu testament abans de morir.

Rosa Benito confirma alguna de les enraonies

A 'Ya es mediodía', Rosa ha volgut ser molt clara sobre els assumptes dels quals s'està parlant respecte a la cantant. I el primer que ha fet ha sigut exposar que desconeix per complet que hi hagués un testament previ on Gloria era marmessor.

En aquest sentit, ha manifestat: «A mi no em consta que hi hagués un altre testament. Quan tu obres un testament, que jo estava en aquesta obertura, han de dir que aquest anul·la a altres anteriors i això no es va parlar. Llavors, si no es parla, és que no hi havia».

«No és que m'ho hagin explicat, és que jo he viscut aquesta obertura. I aquí s'exposa el qual ella deixa, tal com es reparteixen les coses i l'advocada no diu que anul·la altres previs. El que sigui, es veurà en la sèrie si es pot veure».

Fins i tot ha afegit: «Que jo sàpiga, la meva cunyada Gloria no estava ficada en testaments anteriors. Rocío Jurado va deixar als seus germans com si haguessin estat els seus fills. No els ha deixat unes ulleres o un quadre, els ha deixat un patrimoni molt bo».

D'aquesta manera, ha volgut recalcar que l'artista no tenia cap problema ni amb Gloria ni amb Amador. I és que s'ha especulat que si la seva germana va ser retirada com a marmessor va ser per un motiu molt greu.

Igualment, Rosa Benito ha vingut a confirmar els rumors que indiquen que Jurado sí que va voler modificar la repartició del seu llegat. En efecte, ho va fer poc temps abans de morir.

Ho ha explicat dient: «Quan vaig a Houston, ella em diu que hi havia una cosa que volia canviar. Llavors és quan jo dic a l'Ana i ella es desplaça fins Montepríncipe».

«Després, quan surt de l'hospital, em truca i em diu: 'Rosa, com Rocío no m'ha dit res, jo no li he volgut dir res'. I es queda llavors ja tot així, ja que per desgràcia va passar el que va passar».

D'aquesta manera, ha volgut deixar les coses molt clares sobre les enraonies que giren al voltant de la difunta artista. No obstant això, caldrà esperar per veure si Carrasco, amb la seva sèrie, les confirma o les desmenteix aportant documentació.