ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Rosa Benito serà col·laboradora del debat de 'Supervivientes'

La que va ser guanyadora del 'reality' el 2011 tornarà a Telecinco
Rosa Benito tornarà a Telecinco com a col·laboradora del debat de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Rosa Benito tornarà a Telecinco diumenge vinent. Ho farà com a col·laboradora del debat de 'Supervivientes', que ha renovat el seu format i que serà una segona gala setmanal en la qual a més de col·laboradors que comentin l'actualitat del concurs, els participants també disputaran diverses proves. Al costat de que va ser guanyadora del 'reality' el 2011, també estaran en Víctor Sandoval, Yurena, Yola Berrocal o Antonio David, entre altres.

L'anunci del seu retorn va arribar per part de la presentadora del debat, Sandra Barneda, qui ho va anunciar en la primera gala del programa. Jorge Javier Vázquez va quedar sorprès per la notícia i va confessar que havia parlat amb ella hores abans i que ella no li havia revelat que tornava a la televisió: «Sempre me la jugues», ha sentenciat. Rosa Benito va sortir de Telecinco el passat estiu envoltada en una important polèmica després que el seu marit, Amador Mohedano, iniciés una batalla legal contra la cadena. No obstant això, sembla que l'ambient s'ha refredat i ara Mediaset ha tornat a confiar en ella per aconseguir augmentar la seva audiència.