ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

ÚLTIMA HORA

Detecten un nou cas de coronavirus a València

GRATIS AL TEU MÒBIL!

T'enviem gratis totes les últimes hores de cor! Clica aquí!

Rosa López es lesiona i es fa un esquinç al peu

Ha aprofitat per anunciar que el seu pròxim disc sortirà a la venda a finals de maig o principis de juny

 

La cantant Rosa López segueix preocupant els seus seguidors a les xarxes socials. Primer va ser la seva confessió, durant la final de 'Tu Cara Me Suena', de no sentir-se massa bé i fins i tot haver-se plantejat deixar la seva carrera professional. Després va començar a penjar nombroses imatges a les seves xarxes socials i es mostrava trista i nostàlgica per haver tornat a guanyar pes. I ara ha sorprès als seus fans amb un aparatós esquinç en el seu peu dret.

La imatge parla per si sola: pràcticament la totalitat del seu peu dret ha quedat d'un color entre blau, morat i grisenc, però la cantant ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors i assegura que «camina perfectament». A més, Rosa ha volgut aprofitar la seva publicació per informar els seus fans que molt aviat donarà noves notícies sobre el seu vuitè disc musical, que està previst que surti a la venda a finals de maig o a principis de juny.