Fotomuntatge de Rosa López i Manu Tenorio pixelat

Rosa López rep un gerro d'aigua freda del gran amor de la seva vida

Rosa López ha dividit els seus companys amb la seva polèmica entrevista

Rosa López està decidida a recuperar presència mediàtica i així poder rellançar la seva discreta carrera musical. I tot sembla indicar que ho està aconseguint, sobretot després de concedir-li una entrevista a Jordi Évole.

En aquesta, la vocalista es despullava emocionalment per precisar algunes dades errònies sobre la seva vida i per explicar què ha anat sentint al llarg del temps.

Així doncs, no va escatimar en crítiques a la indústria, que la va deixar de banda i els que no van apostar prou per la seva carrera musical. De la mateixa manera, s'ha queixat que «tothom volia treure profit de mi, amb un somriure, això sí».

Imatge de Rosa López.
Rosa López ha explicat una realitat que pocs coneixien | Atresmedia

Rosa vol passar de pàgina. Tot i que no renega del seu passat, la cantant vol llaurar-se un nou futur. Per això, compta amb el suport de diversos companys d''OT' amb qui, passats els anys, segueix mantenint bona relació.

Un és Manu Tenorio. És un altre dels concursants més estimats de l'espai televisiu que continua mantenint el contacte amb els exparticipants. Ara Manu ha opinat de les paraules de la seva companya, deixant-la sorpresa amb la seva valoració.

Rosa López rep les paraules menys amables del company

Rosa López ho ha passat força malament durant tots aquests anys. Manu Tenorio, que ja té 47 anys i sempre ha fet gala de maduresa mental, va reaccionar així a l'entrevista de la jove: «Tampoc pots pretendre guanyar un concurs i que a partir d'aquí tinguis un carnet vitalici de cantant i d'artista».

Manu assegura que «cadascú explica la pel·lícula segons li ha anat». Amb relació als problemes econòmics de Rosa, «s'haurien evitat amb un gestor en condicions».

És a dir, el que molts pensaven, però ningú no gosava expressar. Davant les crítiques que va rebre Manu, poc amant de la polèmica, ara ha matisat el missatge. «Cadascú viu les experiències d'una manera, cal respectar el punt de vista de cadascú», explicava.

Primer pla de Manu Tenorio.
Rosa López ha rebut alguns consells del seu amic Manu | GTRES

Tenorio prefereix veure la part positiva de l'assumpte. I és que vint anys després de l'èxit del programa, pocs participants es poden queixar. «Tots els meus companys, d'una manera o altra segueixen vinculats a la música», deia.

Tenint en compte que el món artístic és extremadament competitiu, els canvis del sector i la tremenda competència, és dir molt. Manu Tenorio està còmode amb la seva posició actual i entén que no es pot estar a primera línia durant tant de temps.

Per tant, Rosa potser hauria d'escoltar més a qui fos un dels seus referents a l'acadèmia. Per part seva, el sevillà segueix amb la música i ho compagina amb altres projectes. Està immers en el rodatge d'una pel·lícula on interpreta un petit paper i participa també a la banda sonora

El gran amor de Rosa López

Durant molts anys, tota Espanya estava convençuda que Rosa López es va enamorar de Manu Tenorio a l'acadèmia d''OT'. Tots dos eren andalusos i els ulls verds de Manu enlluernaven una Rosa, a la qual tot allò li venia immens.

▶️ Chenoa manda un profundo mensaje a su amiga Rosa López

A més, quan es parlava a l'acadèmia d'amor, a Rosa se li va escapar un «Manu» que tothom va relacionar amb Tenorio. Anys més tard, López ha aclarit que en realitat bevia els vents per Manu Guix, el professor de piano de l'acadèmia.

És a dir, sembla que Guix va ser l'amor platònic de Rosa, cosa que tots desconeixien, fins i tot Manu Tenorio, que mai va donar gaire importància als rumors que el situaven al cor de la seva companya. Tot això és passat, i ara Rosa està disposada a tornar a triomfar. Als 41 anys, no es dona per vençuda i vol tornar a intentar entrar a l'Olimp dels artistes musicals d'Espanya.