rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rosa López, sobre el sexe: «És molt important, tot i que me'n surto sola»

L'artista, que va saltar a la fama després d'OT l'any 2001, ha explicat totes les novetats del seu nou disc
Imatge d'arxiu de Rosa López | Cedida

 

Rosa López està en un dels millors moments de la seva trajectòria professional. La cantant, qui va saltar a la fama després d'imposar-se a Bisbal i a Bustamante a la primera edició d'OT, acaba de treure nou àlbum i ara provarà sort a Mèxic. A més, aquesta ha deixat la porta oberta a trobar, de nou, l'amor. 

 

«Quan passes de parelles lligues més. Estic en una etapa de la meva vida on l'única cosa que m'importa és passar-m'ho», ha explicat la cantant espanyola en ser preguntada pels seus nous projectes.

 

El cert, però, és que Rosa sempre ha estat molt gelosa de la seva intimitat i, amb prou feines, se li han conegut parelles. Així mateix, al fil de les declaracions, la cantant ha explicat: «El sexe és molt sa. Jo m'apanyo sola i és molt natural, encara que em fa molta vergonya parlar d'això. Tot i això, sóc conscient que el sexe és molt important per a mi».

 

La cantant, a més, ho té molt clar: «Tinc molt clar que les relacions sentimentals són per estar bé. I si no és així, no val la pena continuar amb aquesta persona».

 

Al fil de l'entrevista, Rosa va optar per parlar del seu amic David Bisbal explicant: «El veig molt feliç, perquè la Rosanna és meravellosa».

 

Rumors sobre un possible augment de pit

 

La cantant, però, ho va negar de forma rotunda. En ser preguntada si tenia pensat passar pel quiròfan per operar-se el pit, la cantant va negar-ho i va explicar que només acudeix al metge per fer-s'hi revisions rutinàries. I és que aquesta, que ha perdut més de 40 quilos, va al metge amb força freqüència. 

Tot i fer esport, l'alimentació és un dels grans baluards de Rosa: «No menjo carn i, com a molt, menjo ous de tant en tant. Per això, porto una bona qualitat de vida»

 

Al fil de la seva confessió, la cantant espanyola va prosseguir explicant que ha estat la imatge escollida per promocionar la 'Dieta Carxofa'. «Em va a venir molt bé per perdre els quilos del Nadal... la veritat», va clausurar la cantant.


 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris