Rosa López sorprèn en les seves aparicions amb un augment de pes que viu sense complexos

La cantant presumeix de viure una etapa de plenitud després d'aprendre a estimar el seu cos amb naturalitat

Rosa López viu una nova etapa radiant i sense complexos | Cedida

La cantant Rosa López continua sent notícia. I és que després del seu pas per 'Tu cara me suena', la granadina ha presentat el seu nou disc i ha decidit emetre el seu propi 'reality', i en definitiva, treballa en una infinitat de projectes que la fan anar de plató en plató i semblen no donar-li cap mena de descans. D'altra banda, les inèdites confessions que la cantant va fer a la seva entrevista amb Bertín Osborne van traspassar barreres i a més tornaven a redescobrir l'autèntica personalitat de Rosa, que sempre s'ha guanyat el favor del públic gràcies al seu caràcter humil, però també per la seva força, sinceritat i naturalitat.

El canvi es fa evident | Informalia

 

Però la cosa no queda aquí. Entre els seus propers objectius, es troba el de col·laborar als nous lliuraments d''OT', una intenció que segurament es faci realitat tenint en compte que ella mai deixarà de ser la coneguda Rosa d'Espanya. Sens dubte, un retorn als orígens que encaixa molt bé amb la declaració d'intencions que l'artista feia en el seu reality: «Rosa torna a començar de zero. Descobreix tot el que encara no saps de la dona darrere de l'artista», anunciava en la promoció del programa 'Yo soy Rosa'.

I és que si alguna cosa ha volgut deixar clara, és que ella és Rosa i prou: «No soc Rosa la gorda», ha arribat a reivindicar després que en la presentació del seu disc, 'Kairos', molts hagin tornat a observar canvis en el físic de la cantant, l'eterna lluita de la granadina. A la seva sortida d''Operación Triunfo', Rosa es va convertir en una dona nova físicament i va sorprendre amb la seva gran pèrdua de pes, tenint una figura que fins al moment havia conservat. No obstant això, Rosa ha demostrat que ja no és un tema que l'amoïni: «Por?», escrivia al costat de la seva primera imatge en bikini.


Comentaris

envia el comentari