Primer pla de Rosa López

Rosa López molt sorpresa en saber què va passar a la boda de Chenoa

Chenoa ha volgut donar les gràcies als presents i absents al casament

Després d'anys d'espera, divendres passat, 17 de juny, per fi Chenoa va donar el 'sí, vull' el seu ja marit, Miguel Sánchez Encinas. I és que la cantant més d'una vegada va haver de cancel·lar el seu casament amb l'uròleg per la pandèmia de la Covid-19.

Però ara, l'amiga de Rosa López ha pogut dur a terme el seu desig més gran i està més feliç que mai. Així és, Chenoa ha tornat amb les piles carregades del seu casament i no ha dubtat a compartir-ho a les seves xarxes socials.

Tot i que es va fer una exclusiva del casament per a ¡Hola!, la cantant ha tingut l'oportunitat d'ensenyar una de les fotos que li van fer al seu dia més especial. Una instantània que ha rebut no només el suport dels seus fans, sinó també el dels companys d'Operación Triunfo.

Primer pla de Chenoa parlant
Chenoa es troba en un moment màgic després de casar-se amb Miguel Sánchez Encinas | Europa Press

Gisela, Geno Machado o Nuria Fergó van ser algunes de les col·legues que van felicitar la seva amiga. Però ni rastre d'una cantant i amiga íntima de la protagonista. És a dir, ens referim a Rosa López.

Rosa López, testimoni de les paraules de Chenoa després del casament

Des del moment en què es va anunciar la notícia que Chenoa es casava amb Miguel Sánchez Encinas, ningú va poder evitar preguntar-se qui serien els convidats a aquest enllaç matrimonial.

En concret, van especular els noms dels possibles companys d'OT que anirien a aquesta cerimònia tan esperada. De fet, el nom de Rosa López va ser un dels primers a revelar-se, atès que Chenoa i ella tenen una relació molt especial.

A més a més, la granadina en una ocasió va revelar que «li feia molta il·lusió», fins i tot va arribar a afirmar un desig. «Laura, si us plau, llança'm el ram a mi!», deia emocionada.

Tot i això, l'hermetisme que hi va haver al voltant del casament no va poder confirmar si la guanyadora de la primera edició d'OT assistiria finalment. Així mateix, va passar amb la resta de companys, ja que ningú sabia res.

L'única persona que va confirmar obertament que era una de les convidades va ser Natalia Rodríguez. La benjamina del concurs va parlar amb un periodista de Ya es mediodía i li va comunicar que ja tenia els bitllets comprats per viatjar fins a l'illa de Mallorca.

Per tant, no es va saber definitivament qui assistiria fins que va arribar el moment esperat. Un cop arribat el moment, els paparazzis van ser testimonis de com Gisela, Geno, Natalia i Alejandro Parreño arribaven a l'enllaç.

Per descomptat, també es van adonar de qui faltava en aquest casament. I és que, finalment, Rosa López no semblava que arribaria en algun moment. Una absència de la qual encara s'està especulant i se'n desconeix veritablement el motiu.

Encara que alguns no van ser convidats, Chenoa, en aquesta foto que ha publicat a Instagram, ha volgut enviar un missatge als seus companys.

«Gràcies a tots els que ens heu acompanyat, per totes les felicitacions, pels bons desitjos i energia de presents i absents», escrivia la cantant. Un missatge que també s'aplicaria a Rosa López, la seva amiga des de fa molts anys.

El motiu de l'absència de Rosa López

Tot i això, encara que no s'ha confirmat el perquè de l'absència de Rosa López, tot apunta que pot ser degut per dos motius. El primer és perquè la llista de convidats de Chenoa estava força limitada a causa del coronavirus. Sí, perquè alguns familiars de la cantant són de risc i va decidir convidar només unes poques persones.

Imatge de Rosa López.
Rosa López podria no ser tan amiga de Chenoa com alguns pensen | Atresmedia

I, l'altre motiu, és que hi ha la possibilitat que la relació entre Chenoa i Rosa López no sigui tan idíl·lica com ens han fet creure. Darrere d'aquesta gran amistat hi ha el fort rumor que s'haurien distanciat, fins al punt que la mallorquina no hagi volgut convidar-la al seu casament.

Així mateix ho va explicar un col·laborador de Ya son las ocho, Iván Reboso, que és molt proper a la recent casada. «Perquè Rosa sempre desapareix quan té parella, quan té una gira, quan té nou disc. I aquestes desaparicions constants de la cantant haurien motivat Chenoa a no convidar-lo al casament», informava.

«(Chenoa) Ha pogut pensar que si no has estat amb mi en els moments dolents perquè no hi eres, doncs tampoc hauries d'estar al meu casament. Compte, que això no significa que no es tinguin afecte», va voler aclarir el tertulià.

Sens dubte, un motiu de pes del perquè la relació entre les cantants no és la mateixa des de fa anys. Per descomptat, segurament hi haurà alguna cosa més perquè Chenoa no hagi volgut convidar la que va ser la seva amiga de l'ànima, Rosa López.