INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Rosa Peral va arribar a buscar un sicari perquè assassinés el seu exmarit

L'avís l'hauria donat un funcionari de la seva presó i aquesta estaria sota una forta vigilància
Rosa Peral, detinguda per l'assassinat de Pedro Rodríguez
Rosa Peral, detinguda per l'assassinat de Pedro Rodríguez | EFE

Continua la complicada i escrupolosa seqüència de Rosa Peral des de la presó. La Guàrdia Urbana, interna a la presó de Wad Ras, hauria estat detinguda de nou des del mateix centre penitenciari per tramar l’assassinat del seu exmarit. Els fets s’haurien produït durant el mes de novembre passat i, per la qual cosa, Peral hauria intentat trobar un sicari perquè deixés sense vida a aquest, també guàrdia urbà.

 

Segons reporta ‘La Vanguardia’, la interna estava disposada a pagar fins a 30.000 euros per l’encàrrec i tal com afirmen algunes companyes de presó aquesta afirmava que l’havia de «matar» i que li tenia «un gran odi».

Els indicis d’assassinat

«L’odio. L’he de matar. No deixa que les meves filles em vinguin a veure i he d’acabar amb ell», són algunes de les frases lapidàries que Peral va deixar a la presó de Wad Ras i que no van deixar a ningú indiferent. Tot i això, els indicis no es van quedar només en paraules. Ja que, segons explica el mitjà en qüestió, aquesta va començar a preguntar dies després per si algú de la presó coneixia algun sicari.

 

La guàrdia urbana, a més, va verbalitzar que estava disposada a convèncer al sicari a través «d’un parell de trobades íntimes». És a dir, a través d’un vis a vis, Peral, que no és la primera vegada que l'acusen de comentre un crim o intentar-ho, volia persuadir a l'assassí.

 

L’avís i la denúncia de l’exmarit

L’alerta no va tardar en transcendir. La informació, de fet, va caure en mans d’un funcionari de presons que, per la seva conta, va decidir posar-se en contacte amb l'exmarit. I així, telèfon en mà el funcionari va relatar al guàrdia urbà la sèrie d’indicis que tenia sobre l’actitud de Rosa Peral.

 

Rosa Peral y la víctima, Pedro Rodríguez
Rosa Peral i la seva primera víctima, Pedro Rodríguez | CatalunyaDiari.cat

 

 

L’exmarit no s’ho va pensar i aquella mateixa tarda ja va trucar als seus superiors i va interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra. El cas, però, ha acabat recaient a un jutjat del Vendrell, pel domicili de l’exparella de Peral.

La declaració

Davant la impossibilitat de que Peral declarés des de la seva presó, el jutge va decidir traslladar-la. De fet, fa tres setmanes aquesta va ser traslladada als jutjats del Vendrell perquè pogués prestar declaració davant el jutge.

 

La dona, de fet, va negar totes les declaracions. Tot i això, dues testimonis van optar per ratificar la primera versió, que assegurava que Peral estava disposada a pagar 30.000 euros per contractar a un sicari. Les testimonis, una colombiana i una veneçolana, van explicar al jutge la voluntat de Peral.

 

Des d’aleshores, la vida de Peral s’ha complicat. La interna compta amb vigilància i l’exmarit compta amb permís per portar l’arma reglamentària a sobre les 24 hores del dia. Així mateix, aquest ha instal·lat un sistema de videovigilància a casa seva que, a més a més, està connectat directament amb els Mossos d’Esquadra.

 

No és la primera vegada que Peral intenta assassinar al seu marit, doncs aquesta ja va ser acusada d’intentar carbonitzar al seu a Pedro Rodríguez, i un excompany de Peral va explicar que aquesta era «la dona més tòxica que ha conegut».

 Comentaris

envia el comentari