Imatge de Rosa Villacastín posant a un 'photocall'

Rosa Villacastín parla de la traïció de Tamara Falcó i envia un contundent missatge

Rosa Villacastín ha estat inflexible

Rosa Villacastín és una de les periodistes del cor més veteranes del nostre país. L'escriptora fa dècades que està vinculada al món de la premsa rosa i, sens dubte, no hi ha ningú millor que ella per parlar dels secrets dels famosos de la nostra societat.

La periodista ha seguit molt de prop tots els últims esdeveniments que han passat al món del cor els últims mesos. Rosa ha estat molt pendent de tot l'entramat de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. Sens dubte que aquest ha estat el gran tema dels darrers temps. Tot i això, Rosa té molt clara la seva postura respecte als moviments de la marquesa de Griñón.

Rosa considera que hi ha certes coses en què Tamara ha obrat malament i ha aprofitat la seva última aparició a la televisió per confirmar-ho.

Rosa Villacastín llança un missatge clar a Tamara Falcó

La filla d'Isabel Preysler ha estat la gran protagonista de la premsa del cor aquest any. El seu nom ha acaparat centenars de titulars que no han deixat ningú indiferent. I la veritat és que Tamara, lluny de romandre callada que es calmi la tempesta, va optar per avivar la polèmica.

La marquesa de Griñón va demostrar que no tenia cap problema a exposar-se als mitjans de comunicació i, sobretot, de parlar independentment de la cadena que sigui. Després de tot l'enrenou mediàtic que es va originar amb la notícia de la infidelitat, Tamara va passar a estar a l'ull públic com no havia estat mai.

Imatge de Rosa Villacastín
La periodista es pronuncia sobre les paraules de Tamara a 'Sálvame' | Arxiu

La filla de Carlos Falcó és una de les col·laboradores habituals del Hormiguero, programa on triomfa cada setmana. I encara que va ser allà on va anunciar el casament amb Onieva, seria dies més tard a Sálvame on parlaria de la ruptura. Això va ser una cosa que va revolucionar completament els mitjans de comunicació.

Sálvame, el programa on tant n'havia parlat, tant bé com malament, va ser el que va triar per pronunciar-se públicament. Això va ser un fet que va commocionar tots, sobretot, Rosa Villacastín. La periodista ha aprofitat la visita al programa d' El Show de Bertín per abordar el tema i deixar clara la seva postura.

Rosa Villacastín ha estat molt pendent de tota la història de Falcó, i considera que no va actuar conseqüentment. La periodista ha volgut enviar un missatge clar i contundent sobre les paraules de Tamara a Sálvame.

«Ella va cometre un error, se'n va anar a una televisió, quan ella està en un programa com el de Pablo Motos. Jo m'hauria anat al de Pablo perquè em fes l'entrevista», assenyalava Rosa.

Bertín, que no era coneixedor de la història, va mostrar la seva sorpresa: «Quin embolic entre cadenes!,» expressava.

Rosa Villacastín sap la reacció d'Isabel Preysler

Però, a més, la Rosa va més enllà i assegura que Isabel Preysler no va veure amb bons ulls la decisió que va prendre la seva filla. La periodista assegura que Tamara no va estar ben assessorada en aquell moment i no va actuar com caldria.

Primer pla d'Isabel Preysler
Isabel no va aprovar la decisió de la seva filla de parlar al programa de Jorge Javier | Europa Press

«Això la seva mare ho va veure malament, ella no va estar ben assessorada. El que hauria d'haver fet és quedar-se a casa. I si parlarès, parla al programa on t'estan pagant», sentenciava Villacastín.

I és que les paraules de la Rosa van ser aplaudides per la majoria d'usuaris a les xarxes socials. Molts van ser els que van titllar, en el seu moment, d'haver traït el programa de Pablo Motos.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp