Rosalía, sorpresa en aparèixer a l'Instagram de Kim Kardashian

La cantant catalana ha volgut compartir la seva reacció en saber que la 'influencer' havia penjat una imatge seva

Rosalía al Coachella 2019
Rosalía s'ha sorprès per sortir a l'Instagram de Kim Kardashian | Cedida

Rosalía s'ha tornat famosa, no només a Espanya, sinó a nivell mundial. La cantant ja va arrasar en la seva visita a Buenos Aires i ara ho ha tornat a fer al festival de Coachella 2019. Però això no és tot, i és que fins la pròpia catalana se sorprèn de fins a on arriba la seva fama. Ara ha estat protagonista en una fotografia de l'Instagram de Kim Kardashian, reconeguda com una de les majors 'influencers' del món amb 134 milions de seguidors a la seva compta d'Instagram.

Recentment, la dona de Kanye West va començar a promocionar unes ulleres de sol de la marca Carloina Lemke. Resulta que la model i Dj murciana Sita Abellán va penjar una fotografia on se la veia lluint aquestes mateixes ulleres, juntament amb Rosalía. Kim Kardashian va compartir a les seves stories la imatge, i per tant, Rosalía va acabar sortint al seu perfil.

Kim Kardashian
Kim Kardashian està promocionant les noves ulleres de Carolina Lemke | Instagram | @kimkardashian

 

La pròpia cantant no es podia creure que hagués aparegut a l'Instagram de la reconeguda 'influncer' i va decidir compartir la imatge en el seu propi Instagram, acompanyat del missatge «Hola surto a l'storie de Kim. Oooooook».

Insatgram Kardashian
Rosalía ha aparegut en un storie del Insatgram de Kim Kardashian com a protagonista | Instagram | @rosalia.vt

Rosalía participa en el disc de la banda sonora de ‘Joc de Trons’

Fa pocs dies es va estrenar la nova temporada de l'esperada sèrie de d'HBO 'Joc de Trons'. Tots els fans esperaven que arribes l'última temporada, i és que la sèrie causa furor des dels seus inicis. Fins i tot la banda sonora de 'Jocs de Trons' crea expectació entre els seus seguidors.

En aquest sentit, HBO, productora de la sèrie, ha anunciat que el pròxim dia 26 d’abril sortirà a la llum un disc recopilatori de la banda sonora de ‘Joc de Trons’, amb el qual es podrà gaudir sempre que es vulgui de la música oficial d’aquesta espectacular sèrie uns dies més tard de la seva estrena. A més a més, destaca la participació d’una artista catalana que està agafant molt renom mundialment: Rosalía.


Comentaris

envia el comentari