Rosalía celebra el seu aniversari amb la seva germana Pili

La cantant va bufar el pastís d'aniversari amb la seva germana, que celebra anys tres dies després d'ella

Rosalía bufa les espelmes del seu pastís amb la sega germana
Rosalía bufa les espelmes del seu pastís amb la seva germana | INSTAGRAM

La cantant Rosalía va complir els 26 anys el darrer 25 de setembre i ho va celebrar de la manera més familiar i senzilla possible, al contrari del què es podria esperar d’una estrella internacional del seu àmbit, ja que les ‘celebrities’ solen compartir a les xarxes festes d’aniversari carregades de glamur i ostentacions.

Rosalía no s’oblida de les seves arrels i de la seva família, i va decidir compartir un vídeo el dia del seu aniversari, en què es trobava acompanyada de la germana Pili Vila, qui celebra anys tres dies després d’ella.

 

«Rosi, pensem un desig»

Així doncs, ambdues germanes van decidir celebrar juntes el dia del seu aniversari bufant a la vegada les espelmes d’un pastís compartit, a casa seva, vestides amb samarreta còmoda i a la taula del menjador, sense més ostentacions.

En un vídeo de Rosalía a les xarxes, que mostra la complicitat entre les dues, es nota com gaudeixen de la senzillesa de celebrar l’aniversari a casa, mentre Pili li diu a Rosalía en català davant del pastís: «Rosi a la de tres eh? Pensem un desig». És aleshores que se sent una veu de nen petit de fons, que deu ser el fill de Pili, que compta «un, dos tres», i bufen; després la cantant, s’ha delectat menjant-se el seu patís d’aniversari, que era un 'Red Velvet'.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

k me gusta un dulce La Golosa

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

Rosalía culmina així un any ple d’èxits professionals, en què ha passat de ser una promesa de la música internacional a convertir-se en una estrella global reconeguda arreu del món, amb una trajectòria imparable i que recentment ha estat nominada a 5 categories dels Grammy Llatins, que se celebraran el pròxim 14 de novembre a Las Vegas. Aquest ha estat el millor regal d’aniversari per a la cantant, que celebrava pletòrica les nominacions als Grammy Llatins amb el seu company ‘El Guincho’.

 

 

També et pot interessar...

  • El nu que Rosalía conserva al seu Instagram 
  • Rosalía, nominada a cinc categories dels Grammy Llatins 

Comentaris

envia el comentari