Rosalía ho 'clava' imitant Shakira i torna a atrevir-se amb el català

La catalana ha participat en una curiosa entrevista per la revista 'Elle'

Rosalía actuant
Rosalía ha protagonitzat un divertit joc per la revista 'Elle' | Instagram

Rosalía és l'artista indiscutible del moment. Les milions de reproduccions als seus temes i les constants portades que acumula arreu del món són bona prova d'això.

La seva última portada a 'Elle' com l'artista del moment, fet que va compartir ella mateixa a través de les xarxes, consolida la seva repercussió internacional. Precisament aquesta revista ha compartit ara un vídeo que la catalana va gravar abans del confinament on se li planteja un divertit joc.

Rosalía intenta imitar Shakira

En aquest, Rosalía ha de pensar en menys de 10 segons en una cançó que contingui una paraula en concret. Així, i després de versionar temes de gènere musical molt divers, i fins i tot atrevir-se amb una cançó de reggeaton al més pur estil flamenc, la catalana va rendir homenatge a una de les artistes llatines més importants de la dècada: Shakira.

Tal com la majoria de nosaltres haurem intentat en algun moment, Rosalía s'atreveix a cantar 'Hips don't lie' i imitar la peculiar veu de la colombiana. Tot i que el to de Shakira és molt difícil d'aconseguir, cal dir que la catalana s'apropa- probablement perquè no és la primera vegada que ho intenta.

Si bé Rosalía sona lleugerament com Shakira en aquesta imitació, cal dir que la catalana és una més de nosaltres i tampoc acaba d'entendre del tot les paraules exactes de la colombiana, pel que acaba sent una mica inventat.

Una picada d'ullet a Catalunya 

Això sí, res comparat a quan moments després, en la mateixa entrevista, intenta cantar el seu conegut tema 'Millonària' i se n'adona que li costa recordar fins i tot les seves pròpies lletres després de tant temps sense interpretar-les.

Tot i això, aprofita per explicar als seus fans estrangers que aquesta cançó està interpretada en català, llengua que no està practicant des que va iniciar el seu confinament a Estats Units, lluny de la seva família i els seus amics. 


Comentaris

envia el comentari