Rosalía torna a despertar la polèmica a les xarxes amb la seva última i desafiant foto

La cantant s'ha convertit en una font de polèmiques des del seu salt a la fama mundial

Rosalía en un 'photocall'
Rosalía torna a ser polèmica amb la seva última imatge, molt desafiant, a les xarxes socials | CatalunyaDiari

La cantant Rosalíaés una de les més populars a casa nostra i això provoca també que pugui ser notícia pràcticament per qualsevol cosa, sigui la seva nova cançó o per una simple fotografia publicada a les xarxes socials. Precisament això últim és el que ha passat aquest dimarts, 12 de maig, amb l'última imatge de la cantant catalana al seu Instagram, on es mostra desafiant i molt contundent

La de Sant Esteve Sesrovires és una artista que, tot i ser de les més populars, també desperta moltes antipaties, tant per haver-se posicionat políticament en el passat com pel tipus de música que fa, ja que molts creuen que s'ha apropiat de la música flamenca, més associada amb l'ètnia gitana, fet que molts li retreuen constantment. 

Doncs ara, la cantant ha publicat aquesta imatge on apareix fent una 'peineta' directament cap a càmera. La foto no ve acompanyada de cap text, però probablement no en necessita. Cadascú pot donar-se per al·ludit, o no, amb la imatge. Els crítics la criticaran igual, independentment de la intencionalitat de la imatge, i els seus seguidors se l'estimaran igual, com ja han demostrat a les xarxes socials.

El que sembla segur és que la foto és un missatge clar que indica que a la cantant no li importa el que diguin d'ella i que les crítiques, especialment si no tenen a veure amb la seva música, li són ben indiferents.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt) el

Rosalía, niu de polèmiques

Cada imatge que publica, cada paraula que diu, fa que Rosalía estigui al punt de mirar constantment, i no és per a menys després de les moltes polèmiques que ha protagonitzat. El seu ascens meteòric a la fama, no només a Espanya sinó a tot el món, ha fet que molta gent l'ataqui, molts cops fins i tot sense motius aparents. Ella, però, ja s'encarrega de donar motius, encara que sigui involuntàriament. 

La polèmica més sonada de la cantant, i probablement la que li va donar més detractors, va ser el famós 'Fuck Vox' de fa uns mesos que va provocar la ira de molts simpatitzants amb la formació d'ultradreta i que va fer que fins i tot el mateix partit hagués de respondre a les xarxes. 

A banda d'això, Rosalía ha estat objectiu de les crítiques per molts altres temes, com per exemple les seves cançons, les seves ungles, les imatges que publica a les xarxes, el seu estil de vestir, les noves amistats que ha fet i fins i tot les portades de les revistes en què apareix. Una cosa és ben clara, la cantant catalana està al punt més àlgid de la seva popularitat, i això provoca que també desperti una bona ració d'impopularitat allà on passa. 


Comentaris

envia el comentari