ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

Rosalía i el seu polèmic tatuatge amb una forma sospitosa

Molts diuen que sembla el peu d'una ballarina de ballet, no obstant molts altres diuen que els hi recorda un element fàl·lic
El tatuatge de Rosalía ja s'ha pogut veure en altres ocasions | EFE

 

Si ho porta Rosalía, és tendència. Fa pocs dies s'anunciava que la ja famosíssima cantant catalana havia signat un contracte milionari amb Amancio Ortega, propietari de Zara, i que havia sortit a la venda la segona col·lecció de Rosalía by Pull&Bear. Bé, doncs ara no fa falta ni que Rosalía vagi vestida perquè estigui en boca de tots pels seus extravagants 'looks'.

 

Com no podria ser d'una altra manera, si Rosalía porta tatuatges, no poden ser tatuatges discrets, senzills o que passin desapercebuts. No, els tatuatges de Rosalía són, també, el focus de la polèmica. I això és el que ha passat arran de la publicació d'una fotografia en la qual se li pot veure un tatuatge a la cama esquerra, tal com explica 'ElNacional'.

 

 

La sospitosa forma que té el dibuix

Fins aquí tot bé, la polèmica ha esclatat quan la gent s'ha adonat l'estranya o sospitosa forma que té el dibuix. Molts diuen que sembla el peu d'una ballarina de ballet, no obstant molts altres diuen que els hi recorda un element fàl·lic. La veritat és que no es veu del tot bé què és el que pretén inspirar aquest tatuatge, ja que, fins i tot, alguns han comentat que podria tractar-se de la simulació de la típica lliga que subjecta les mitges. No hi ha aigua clara al respecte, no sé sap amb claredat què és el que va portar a Rosalía a dibuixar-se aquesta curiosa imatge a la seva cuixa.

 

A la fotografia de la recent polèmica s'ha pres després d'un assaig de ball i es pot veure a una Rosalía exhausta, suada i estirada a terra. Però en altres fotografies ja s'havia pogut intuir el tatuatge, per tant, no és nou. Sigui com sigui, el cert és que Rosalía arrasa amb el seu poder vocal, amb la seva capacitat d'hipnotitzar als seus fans amb el seu estil de roba i ara, també, per fer al·lucinar tothom amb els seus tatuatges. Què serà el següent, Rosalía?

 

 

 

També et pot interessar...

 

Comentaris