Rosalía i el seu polèmic tatuatge amb una forma sospitosa

Molts diuen que sembla el peu d'una ballarina de ballet, no obstant molts altres diuen que els hi recorda un element fàl·lic

Rosalía en una actuació
El tatuatge de Rosalía ja s'ha pogut veure en altres ocasions | EFE

Si ho porta Rosalía, és tendència. Fa pocs dies s'anunciava que la ja famosíssima cantant catalana havia signat un contracte milionari amb Amancio Ortega, propietari de Zara, i que havia sortit a la venda la segona col·lecció de Rosalía by Pull&Bear. Bé, doncs ara no fa falta ni que Rosalía vagi vestida perquè estigui en boca de tots pels seus extravagants 'looks'.

Com no podria ser d'una altra manera, si Rosalía porta tatuatges, no poden ser tatuatges discrets, senzills o que passin desapercebuts. No, els tatuatges de Rosalía són, també, el focus de la polèmica. I això és el que ha passat arran de la publicació d'una fotografia en la qual se li pot veure un tatuatge a la cama esquerra, tal com explica 'ElNacional'. 

La sospitosa forma que té el dibuix

Fins aquí tot bé, la polèmica ha esclatat quan la gent s'ha adonat l'estranya o sospitosa forma que té el dibuix. Molts diuen que sembla el peu d'una ballarina de ballet, no obstant molts altres diuen que els hi recorda un element fàl·lic. La veritat és que no es veu del tot bé què és el que pretén inspirar aquest tatuatge, ja que, fins i tot, alguns han comentat que podria tractar-se de la simulació de la típica lliga que subjecta les mitges. No hi ha aigua clara al respecte, no sé sap amb claredat què és el que va portar a Rosalía a dibuixar-se aquesta curiosa imatge a la seva cuixa.

A la fotografia de la recent polèmica s'ha pres després d'un assaig de ball i es pot veure a una Rosalía exhausta, suada i estirada a terra. Però en altres fotografies ja s'havia pogut intuir el tatuatge, per tant, no és nou. Sigui com sigui, el cert és que Rosalía arrasa amb el seu poder vocal, amb la seva capacitat d'hipnotitzar als seus fans amb el seu estil de roba i ara, també, per fer al·lucinar tothom amb els seus tatuatges. Què serà el següent, Rosalía?

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me encanta bailar, lo hacía de pequeña y espero q la vida me permita seguir haciéndolo por muchos años. Siempre q aprendo un nuevo paso es frustrante porque no me sale bien pero yo sigo con la ilusión de perfeccionarlo hasta conseguirlo.. mucho amor para todos los q le ponéis corazón y ganas sea lo q sea q hagáis —— I love to dance, I did it when I was little and I hope life will allow me to continue dancing for many years. Every time I learn a new step it’s frustrating because it doesn’t look right but I keep going with the eagerness of perfecting it until I achieve it.. much love to all of you who put your heart and effort into whatever you do

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

També et pot interessar...

  • Rosalía fitxa per Amancio Ortega amb un contracte milionari
  • Arriba una trencadora segona col·lecció de Rosalía per a Pull&Bear

Comentaris

envia el comentari