Imagen de Toñi Moreno y Rosana

Rosana es mostra «encantada» amb l'embaràs de Toñi Moreno

A finals del mes de maig ambdues van ser enxampades petonejant-se pels carrers de Madrid

La notícia de l'embaràs de la periodista Toñi Moreno no ha deixat indiferent a ningú. I, com no podria ser d'una altra manera, tothom es pregunta ara com s'haurà pres la notícia la cantant Rosana.  Cal recordar que ambdues van ser enxampades a finals del mes de maig petonejant-se pels carrers de Madrid i que, des de llavors, els rumors sobre la seva relació sentimental van passar a ser fets.

Ara, pocs dies després que Toñi confirmés a través del seu compte personal d'Instagram la notícia del seu embaràs amb 46 anys, els periodistes buscaven alguna declaració de Rosana per tal de saber com s'hauria pres la bona notícia. 

La resposta d'una feliç Rosana

En aquest sentit, els periodistes no van perdre l'oportunitat d'anar al concert que Rosana va oferir a Madrid junt amb Ana Guerra, amb la qual, va interpretar la cançó 'A fuego lento'.  En el marc d'aquest espectacle que va reunir centenars de fans de la canària, se li va poder preguntar sobre l'embaràs de la seva suposada parella. 

Rosana sempre s'ha mostrat molt reservada sobre la seva vida íntima i personal, però no va poder evitar respondre a les preguntes i simplement es va limitar a preguntar que: «Qui no està encantat amb l'embaràs?». Tot i les seves poques paraules, és evident que la cantant està més que contenta i feliç per la bona notícia que ha fet pública la dona que li ha robat el cor. A partir d'ara, s'haurà de veure l'evolució de la gestació de Moreno que, tal com ella va explicar, encara està de molt poques setmanes.

Moreno i Rosana es van conèixer quan la periodista presentava el programa 'Viva la vida'.  Des de llavors, han estat moltes les ocasions en les quals s'han pogut veure juntes compartint, possiblement, alguna cosa més que una amistat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a todos por vuestro cariño !!!

Una publicación compartida por Toñi Moreno (@tmoreno73) el

També et poden interessar...