Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores confirma que la seva nena està trista perquè ha rebut un cop inesperat

Rosario Flores s'ha quedat sense paraules en rebre el missatge

Rosario Flores viu un dels seus millors moments professionals. Recentment, l'artista ha rebut una de les grans notícies que qualsevol artista hispà voldria. I és que, Rosario serà guardonada amb el Premi a l'Excel·lència Musical 2022.

Un reconeixement a tota la seva extensa trajectòria, que té discos de platí i tres discos d'or. A més la filla gran de la Faraona, ha venut prop de dos milions d'àlbums a tot el món. Per això, no és sorpresa de ningú, que ara rebrà aquest prestigiós guardó.

La cerimònia serà el proper mes de novembre i es durà a terme al Mandalay Bay Convention Center dels Estats Units. Rosario Flores és, sens dubte, una de les grans artistes del nostre país. La seva carrera ha abastat totes les disciplines possibles, des de la música fins al cinema.

Ha treballat amb grans artistes com a Pedro Almodóvar, Antonio Vega o El Cigala entre molts altres. A més, el llegat de la família Flores ha continuat imparable, gràcies en gran part a ella.

Per descomptat, la seva germana també ha aconseguit grans èxits dins del món de la interpretació. I és que, la mare d'Elena Furiase va ser guardonada amb el premi Goya l'any 2003.

Rosario Flores, el pilar fonamental de la seva germana

Rosario considera la seva germana una persona molt especial, és la nena dels seus ulls i està preocupada per ella. Diverses vegades, Lola ha comentat públicament que la seva germana Rosario és un dels eixos principals de la seva vida. Des que van perdre la seva mare, i més tard el seu germà Antonio Flores, l'enllaç entre les germanes és indestructible.

Lolita Flores i la seva germana Rosario
Rosario Flores és el pilar fonamental de la seva germana | Europa Press

Rosario és més jove que l'ex de Guillermo Furiase, la cantant de Sarandonga ha reconegut que Rosario sempre se n'ha encarregat. Per això, el darrer 'post' que ha publicat l'actriu ha fet saltar totes les alarmes

La filla gran de Lola en pujava una instantània al perfil d'Instagram, en què se la veia a la platja, però amb un misteriós i estrany missatge. «Em fa tristesa assabentar-me de coses que no voldria sentir», escrivia.

La cantant continuava el text amb «em fa mal les formes i saber que vaig ser utilitzada d'alguna manera, però com que tot té el seu final». El text seguia agraint el seu equip de treball pels nous projectes que estan a punt de començar. Tot i això les primeres paraules, han preocupat i molt els seus seguidors.

Fins i tot diversos personatges públics animaven l'actriu a continuar endavant. Entre ells, Toñi Moreno que escrivia el següent: «Tu ets única. Qui no sàpiga apreciar-ho, fora de la teva vida». A aquests missatges d'ànim també se li sumaven els de la seva íntima amiga Charo Vega.

«Doncs, que no et causin tristeses coses com aquestes, vida meva. Aprendre sempre és motiu d'alegria, Loli... I per això, mai és tard! L'excés de generositat (cosa que tu posseeixes), de vegades, sol provocar situacions així», escrivia l'exconcursant de Supervivientes 2022.

Rosario Flores està al corrent del que ha passat

La veritat és que aquest missatge ha deixat força intranquil al seu entorn més proper. Sobretot com és d'estrany. Davant d'això, molts apunten que serà degut a algun tema relacionat amb l'àmbit laboral.

Ella mateixa ho ha descrit com una traïció, i avisava: «qui sembra, recull i qui roba les ànimes, paga, l'univers s'encarrega». No obstant això, Lola ha decidit no explicar res més.

Foto de Lolita Flores plorant
Rosario Flores molt sorpresa davant el misteriós 'post' de la seva germana | Telecinco

L'actriu sempre ha comptat amb el suport de tota la família, tant amb el de la seva germana Rosario, com amb el dels seus fills. En una entrevista recent amb Toñi Moreno, ja va relatar com els seus nets li havien canviat la vida.

«Li demano a Déu que em doni salut per poder-los veure amb 20 anys. Quan vas complint anys, et vas adonant que la vida se'n va i vull que, el dia que jo falti, Noah i Nala sàpiguen que els adoro», concloïa.