Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores ja no se n'amaga i reconeix que la notícia del bebè és certa

La cantant no es pot creure que la seva neboda hagi amagat un secret a Lolita Flores

Rosario Flores és sens dubte una de les grans artistes del país. La cantant es va fer famosa quan era molt petita, igual que els seus dos germans, a causa de l'èxit de la seva mare, Lola Flores.

La veritat és que la filla de la 'bailaora', juntament amb els seus germans, Lolita i Antonio Flores, va batre rècords durant anys per les seves cançons. Tot i això, en els últims anys ha estat allunyada de la música i s'ha centrat més en la seva faceta a la televisió.

A més, des del 2014 és part del grandiós jurat de La Voz Kids. I és que, malgrat que Rosario va començar en aquest format sent jurat de l'edició per a adults, finalment va optar per ser la coach de nens amb futurs prometedors.

Lolita Flores i la seva germana Rosario
Per a Rosario Flores, la seva família és el més important | Europa Press

De fet, més d'una vegada ha confessat que es decanta més pels petits. Per això, únicament vol treballar per a aquesta edició. No obstant això, després d'estar un temps allunyada de la música, l'any passat va llançar un nou tema, Te lo digo todo y no digo na, que ha estat un èxit.

No hi ha dubte que va ser un gran motiu per fer una celebració. Així, ho va celebrar a El Hormiguero, on va ser la convidada estrella de la nit del 7 de juliol passat. D'altra banda, Rosario Flores està vivint una època molt dolça perquè la seva família ha donat la benvinguda a un nou membre: Nala, la filla d'Elena Furiase.

Rosario Flores, en xoc després de descobrir el lleig gest de la seva neboda a Lolita

El passat 4 de juliol, el clan Flores donava la benvinguda a la petita Nala, la filla d'Elena Furiase i de Gonzalo Sierra. Com s'esperava, la germana de Rosario Flores, Lolita, no dubtava a publicar la primera foto de la seva neta a Instagram.

«La seva mà sobre la meva, i la meva sobre la seva, per sempre». «Benvinguda a la família, Nala, més bonica que ningú. Gràcies a la vida per aquests dos nets que tinc i gràcies a Déu, per donar-me el millor», agraïa als pares de Nala.

La veritat és que va ser una veritable alegria per a tota la família. Així mateix, la premsa està més pendent que mai dels membres més mediàtics del clan amb el propòsit de treure'n la màxima quantitat de detalls.

Per aquesta raó, a la sortida de l'hospital, els mitjans no van dubtar a preguntar a la germana de Rosario Flores com havia anat el part de la filla. «Elena està molt bé, perfectes totes dues, tinc una neta fantàstica. És igual que Elena de petiteta i, bé, feliços».

No conformes amb això, un cop passats els dies es tornaven a trobar amb la cantant i aquesta vegada tenien més informació a demanar. Així, un periodista, tan aviat com va trobar-se amb l'artista, li va voler preguntar la seva opinió sobre el fet que el seu fill, Guillermo Furiase, sigui el padrí de la nena.

Primer pla de Lolita Flores fent mala cara
La cantant està molt dolguda perquè s'ha assabentat gràcies als mitjans de comunicació de les intencions d'Elena | Antena 3

«El padrí serà el meu fill?», deia visiblement sorpresa. «Ai, doncs ja saps tu més que jo. Et prometo que no ho sabia», reconeixia públicament.

Tot i que el guitarrista viu amb Lolita, segurament no li va comunicar que ocuparia un paper molt especial a la vida de Nala per donar-li una sorpresa. Per desgràcia de la germana de Rosario Flores, s'ha hagut d'assabentar per la premsa de les intencions d'Elena.

El seriós problema a què Elena Furiase s'ha hagut d'enfrontar

No hi ha dubte que tota la família de Rosario Flores està encantada amb l'arribada de Nala al món. A més, ningú no pot evitar esperar a conèixer més detalls sobre la petita. Per sort per a alguns, Elena Furiase sol estar activa a les xarxes socials. Per això, no ha dubtat a compartir entre els seus seguidors alguna imatge familiar.

Només fa uns dies recorria a Instagram per sincerar-se com mai sobre una de les conseqüències de donar a llum: la depressió postpart. «Poc es parla del postpart, jo ja el coneixia perquè em va passar amb el primer», escrivia. «Ja van sortint les ulleres i només fa vuit dies que estem juntes».

«I Nala és fàcil...». «I què puc dir dels plors, mare! Quan miro Noah... -afegia una emoticona d'una cara plorant-. I quan passa una estona és felicitat absoluta», comentava sobre això. Tot i la dura situació que viu, l'actriu va voler enviar un missatge d'ànims. «Tu, nova mare, si llegeixes això que sàpigues que és normal, sa, i que passa. Ànims!», tancava.