Rosario i Lolita recorden al seu germà Antonio Flores amb unes emotives publicacions a les xarxes socials

Ahir es van complir 23 anys de la seva mort
Imatge dels germans Flores mesos abans de la defunció d'Antonio | Gtres

 

Els Flores segueixen recordant Antonio, passi el temps que passi. Ahir mateix, 31 de maig, es van commemorar els 23 anys de la defunció del cantant i aprofitant-ne l'ocasió, les seves germanes Rosario i Lolita van optar per mantenir-ne viu el record a través d'una colpidora publicació a les xarxes.

  

  

  

Lolita Flores, així mateix, va compartir una nostàlgica fotografia del seu germà remarcant: «23 anys sense tu, sense veure't, sense tocar-te, vida meva t'estimo. Segueix donant-li llum a la meva vida».

 

 

«No t'oblido», l'emotiu adeu de Rosario Flores

Rosario Flores, així mateix, també va voler argumentar la seva gran nostàlgia amb el seu germà Antonio i també va servir-se d'Instagram per fer referència a aquest. A través d'una primera imatge que ha compartit i que apareix al costat del seu germà, aquesta escriu: «El meu germà de la meva Ànima. No t'oblido. Vius dins meu».

 

Finalment, la mateixa Rosario no es va quedar en aquest punt i va optar per publicar una segona instantània. Amb una foto al costat d'Antonio i la seva mare, Rosario va fer les delícies dels seus seguidors, que van aplaudir la publicació. 

 

Per cloure el preciós homenatge, així mateix, la cantant andalusa Rosario va optar per compartir un vídeo a les xarxes on apareix l'enyorat Antonio, al costat de les seves germanes.

 

 

Comentaris