Rosario Mohedano es sent «maltractada» per Telecinco

L'artista ha descartat la invitació de la cadena per presentar el seu single
Rosario Mohedano diu «no» a la invitació de Telecinco | Mediaset

 

El primer single presentat per Rosario Mohedano no ha vingut únicament amb bones notícies, per l'inici de la seva carrera artística individual. Després de l'arribada de 'A la que venga', motiu pel qual Chayo es mostrava pletòrica, un contratemps amb un vell conegut ha provocat que l'artista hagi deixat de costat la seva felicitat per començar una estratègia de defensa i atac.

La proposta de Telecinco perquè la cantant presenti la seva cançó en un programa de l'emissora no ha agradat a la neboda de Rocío Jurado, qui no manté una bona relació amb la cadena, després de col·laborar-hi durant anys i acabar de la pitjor manera. Per això, Chayo considera que l'entrevista pot anar dirigida a atacar la seva imatge professional, motiu pel qual ha optat per no acceptar l'oferta. 

 

«Segueixen cridant-me de Telecinco per oferir-me feina. Promocionar el meu tema 'A la que venga', publicar el meu videoclip, per entrevistar-me. Com he de fer-ho? Tant de bo pogués, però em maltracteu professionalment i personalment. Canvieu d'actitud i ho pensaré! Gràcies», Es podia llegir en un tuit publicat per la cantant.

 

Relació trencada amb Telecinco

Els motius de la desconfiança de Rosario Mohedano amb Telecinco venen després que es trenqués la seva relació, a més de la dels seus pares, Amador Mohedano i Rosa Benito. Tots ells van deixar de col·laborar amb Mediaset, després de la denúncia presentada pel marit de la cantant, Alejandro Fernández, per l'ús inapropiat de la seva imatge, a més de les acusacions de Chayo, qui considerava que era atacada durant les emissions de 'Sálvame'.

 

La mesura de la cadena, en aquell moment, va ser dràstica. Tots tres van deixar de participar en els diferents programes de l'emissora, deixant de ser considerats benvinguts a Telecinco. Per aquest motiu, Rosario tem que la invitació pugui anar dirigida a humiliar la seva imatge professional, en lloc de destacar-la, raó per la qual ha preferit abstenir-se d'acceptar la proposta. 

 

Ressentiment amb Mediaset

Rosa Benito, mare de Rosario Mohedano, va aprofitar el missatge de la seva filla per donar-li suport per la seva decisió. Mitjançant la publicació d'una fotografies d'ambdues a Instagram, on apareixen sonrient, va compartir unes paraules, amb dedicatòria a Chayo, en les quals aplaudia la seva decisió.

 

"Fer mal als altres acostuma a ser gratis, fins que el temps tard o d'hora et passa factura... A més, si tens el Sol per dins, no importa si fora plou. Feliç Divendres, Bon dia", escrivia Rosa Benito en la seva última actualizació. 

Comentaris