Imatge de Gerard Piqué rebent un premi al Qatar.

«Rossa, atractiva i operada», l'amant de Gerard Piqué amb qui ha enganyat Shakira

'Sálvame' ha generat un retrat robot de la noia amb qui Gerard Piqué podria haver enganyat a la cantant

Fa uns dies saltava la notícia de la separació d'una de les parelles més sòlides i reconegudes del panorama català. Gerard Piqué i Shakira posaven fi a la seva relació després de 12 anys junts i dos fills en comú. 

Una ruptura que no passava gens desapercebuda pels mitjans del país, que ràpidament se'n feien ressò. I és que aquesta separació s'hauria produït després d'una presumpta infidelitat per part del futbolista blaugrana. Piqué hauria enganyat Shakira amb una hostessa i cambrera de 22 anys.

Gerard Piqué en una imatge en una promoció a Madrid.
Les fonts properes a Shakira asseguren que el català l'hauria enganyat. | EP

Una noia que hauria conegut gràcies a la vida nocturna tan activa que manté. «Surt de festa des de sempre, però ara ho fa de forma radical. És a dir, se l'ha vist fins a altes hores de la nit, en reservats i acompanyat del seu company de vestidor, Riqui Puig», afirma la periodista Laura Fa. A més, assegura que es tracta d'una cosa «poc normal en un futbolista professional».

Tot i que l'entorn més proper a Gerard Piqué nega que s'hagi produït una infidelitat i atribueixen la separació al desgast de la relació, les fonts de la cantant asseguren el contrari. Afirmen que l'únic culpable d'aquesta situació és el futbolista i el titllen d'infidel i de mentider.

El retrat robot de la presumpta amant de Gerard Piqué

Ara, un dels programes estrella de Telecinco, Sálvame, ha mostrat un retrat robot de l'amant del culer, amb qui hauria enganyat a qui fins ara havia estat la seva parella.

Laura Fa ha assegurat que «fa tres setmanes que treballem amb el tema, des que ens vam assabentar que Piqué estava vivint al seu pis de solter al carrer Muntaner de Barcelona».

Ha ensenyat als seus companys una fotografia de la noia, però, com que el dret a la imatge pròpia no els permet mostrar la seva fotografia en antena, han decidit fer-ho a través d'un retrat robot.

Retrat robot de la presumpta amant de Piqué.
La noia s'assemblaria molt físicament a Shakira. | Telecinco

Es tracta d'una jove «rossa, atractiva i operada», segons l'han descrit al programa. També sembla que tindria una retirada a la ja exparella del futbolista català. «Ara bé, aquesta té algun retoc perquè té aquesta part molt marcada», comentaven els col·laboradors. A més, també n'han revelat el nom: Carmen.

Sembla que Gerard Piqué vol esperar que les aigües es calmin i hauria pres una decisió que ha sorprès tothom. Alguns mitjans de comunicació del país han revelat que el culer no assistiria al casament de Jordi Alba i Romarey Ventura, que es produirà el 17 de juny a Sevilla. Una decisió que hauria pres per allunyar-se de la polèmica i evitar restar protagonisme als nuvis en el seu dia.