rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

«Rossa, cridanera i operada»: Raquel V., la dona amb la qual l'exmarit d'Arancha Sánchez Vicario hauria refet la seva vida

Ha estat un amic de l'empresari el que ha donat tot luxe de detalls sobre la relació, que assegura que era coneguda per l'extennista
Arancha Sánchez Vicario i el seu exmarit, Josep Santacana en 2016 | Cedida

 

Les primeres declaracions d'Arancha Sánchez Vicario després de conèixer-se que s'ha divorciat del seu marit Jose Santacana han arribat quan l'ombra de la infidelitat ha començat a planejar sobre els motius de ruptura de la parella.

 

Segons avançava 'Sálvame Diario', Santacana hauria refet la seva vida al costat d'una jove anomenada Raquel V. «Santacana ha refet la seva vida fa cinc mesos amb una altra noia que pel que sembla és gogó», assegurava Kiko Hernández.

 

Aquest cap de setmana, el programa anunciava que tenia una imatge de la noia, a la qual un amic de l'exmarit d'Arancha Sánchez Vicario defineix com una jove «cridanera, rossa amb els cabells llargs, operada».

 

«No té res a veure amb Arancha, però res a veure. És una noia de Madrid i no és gogó. Que jo sàpiga no té cap ofici», revela aquest amic de Santacana, que també assegurava que l'exmarit de la tenista i la jove «porten tres anys o així» i que la seva relació no és una cosa recent.

 

Raquel V, la suposada nova xicota de Josep Santacana | Telecinco

Però la cosa no quedaria aquí i és que mentre que una amiga de l'extennista lamentava que Sánchez Vicario havia estat «vivint una mentida», l'amic de Santana assegura que l'extenista ho sabia i que, de fet, Josep s'havia deixat veure al costat a la seva nova xicota al port de Barcelona, ja que passaven llargues temporades allà vivint en un vaixell.

 

Ara, Raquel i Santacana estarien vivint el seu amor a l'apartament de Miami on el matrimoni ha estat convivint. Per la seva banda, segons han assegurat diversos mitjans, Arancha es troba a casa del seu germà Emilio i ha trobat en la seva família el suport amb el qual fer front a aquesta etapa tan complicada de la seva vida.

 

La crisi del matrimoni sembla haver-se produït fa una mica més d'un any, quan l'extenista va començar a sospitar de les infidelitats de l'empresari. Fa unes setmanes i d'acord amb el que s'ha publicat en diversos mitjans, Santacana la va abandonar, emportant-se tot el seu patrimoni.

Un deute de 7 milions d'euros

A això cal sumar-li que sobre la parella pesa una petició de presó com a mesura cautelar, ja que van sol·licitar un aval al banc de Luxemburg per pagar a Hisenda. Un deute que ascendeix ja a set milions d'euros i que no fa sinó complicar encara més un escenari que es dibuixa d'allò més difícil.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris