Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Una altra cara de Telecinco: «Em vaig creure Antonio David Flores i em vaig equivocar»

Paloma García-Pelayo ha fet autocrítica sobre la cobertura mediàtica que va fer en el passat

Des que va començar a emetre's la sèrie documental de Rocío Carrasco, han sigut molts els rostres coneguts de Telecinco que han fet autocrítica sobre la cobertura mediàtica que van fer en el passat. Així com Belén Esteban i, especialment, Lydia Lozano van ser les primeres a reconèixer haver cregut cegament en la versió dels fets oferta per qui era el seu company de 'Sálvame', fins i tot la periodista es va quedar feta pols després de reconèixer el seu error periodístic en oferir els suposats detalls del conveni regulador signat per Antonio David i Rocío Carrasco per la custòdia dels seus fills.

Una informació que s'ha demostrat amb proves documentals que era falsa i que no va ser contrastada en cap moment per Lydia Lozano. I, després de l'emissió del desè capítol de la docu-sèrie, un altre rostre conegut de Telecinco ha sortit al pas per reconèixer el seu error en el tractament de certa informació relacionada amb un dels ingressos hospitalari de David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

David Flores, el protagonista del desè capítol de la docu-sèrie de la seva mare

L'últim capítol de la docu-sèrie ha girat al voltant del petit de la família, ja que Rocío Carrasco ha relatat els terribles episodis que va viure entre els anys 2013 i 2016, un període de temps que una vegada més posa de manifest la «instrumentalització» que el jove va patir a mans del seu pare, tal com havia passat uns anys abans amb Rocío Flores.

«David comença a canviar quan la seva germana ja no és a casa. També hi ha un canvi d'actitud a l'escola: 's'ha barallat amb un nen o ha dit una barbaritat que no li havia sentit dir mai'. Es va tornar esquerp i desagradable en la forma de parlar», deia la filla de Rocío Jurado per explicar el canvi que va començar a notar en el seu petit.

Durant aquest període, Antonio David va seguir exercint el seu enderroc mediàtic contra la seva exdona, alimentant contínuament la seva imatge de mala mare amb informacions falses que, a més, li permetien seguir traient rèdit econòmic del conflicte familiar.

Una d'aquestes informacions que va entestar-se a donar per certes va ser la relacionada amb l'ingrés del seu fill David Flores en un hospital, venent davant els mitjans de comunicació que la seva exdona no s'havia interessat per la salut de l'infant perquè estava ocupada assistint a un esdeveniment de Mila Ximénez.

Paloma García-Pelayo reconeix el seu error després de creure la versió d'Antonio David

No obstant això, la versió dels fets de Rocío Carrasco ha posat de manifest que en cap moment la van avisar de l'ingrés del seu fill i només es va assabentar de la notícia quan li van trucar de l'hospital per dir-li que ja li havien donat l'alta i que només necessitaven la seva targeta sanitària per tancar el tràmit.

Així tot, després de parlar amb el metge que va atendre el seu fill i rebre la informació sobre el seu estat de salut, Rocío Carrasco no va considerar oportú desplaçar-se fins a l'hospital, ja que el petit estava bé i a punt de marxar cap a casa amb el seu pare, amb qui estava passant els quinze dies que li corresponien per conveni.

«A mi em va explicar que el nen feia més de deu hores que estava allà i que la seva mare no hi havia anat en cap moment. Jo em vaig alarmar i m'ho vaig creure, però no se'm va acudir ni preguntar-li si l'havien avisat. Segurament ho vaig fer malament», reconeix ara la periodista a 'El Programa de Ana Rosa', on també ha confessat haver-se sentit enganyada per Antonio David.

Tot i això, cal recordar que Paloma García-Pelayo ha estat de les periodistes més rigoroses a l'hora de cobrir mediàticament el cas de Rocío Carrasco en el passat i, de fet, durant l'entrevista d'Olga Moreno a 'Sálvame' fa un parell d'anys, la periodista va posar sobre la taula el certificat d'empadronament de David Flores a Màlaga sis mesos abans del casament de Rociíto i Fidel.