Primer pla d'Anabel Pantoja amb ulleres de sol mirant a càmera i parlant

El 'rotllo' d'Anabel Pantoja que va aconseguir fer fora de 'Sálvame' a Belén Esteban

Un dels amics d'Anabel Pantoja va aconseguir treure Belén Esteban de polleguera

Belén Esteban té molts amics a la televisió, però també d'altres que no ho són tant. Fins i tot a 'Sálvame', on la col·laboradora mana força, hi ha qui no la pot veure i aprofita per intentar destronar-la a la mínima.

Anabel Pantoja, per la seva banda torna a estar en boca de tots. Especialment després de la seva ruptura amb Omar Sánchez, ja que són molts els que asseguren que la 'influencer' té una nova il·lusió. Aquest seria el motiu pel qual es nega a abandonar les Illes Canàries per tornar a la seva Sevilla natal.

Ara Kiko Jiménez ha fet una sorprenent revelació sobre la col·laboradora de 'Sálvame' que ha deixat Belén Esteban sense paraules. La 'princesa del poble' no s'esperava que, després de les múltiples topades que ha tingut amb ell, la relació entre la seva amiga i el col·laborador fos tan bona.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Anabel Pantoja i Omar el dia del casament| GTRES

L'exparella de Gloria Camila ha concedit una entrevista a 'Lecturas' en què parla, entre altres coses, de la seva amistat amb la 'influencer'. «Com a amiga em té enamorat», confessa.

I encara que assegura que entre ells només hi ha una bonica amistat, el xicot de Sofía Suescun creu que, per part d'Anabel Pantoja, sempre hi ha hagut una mica més.

Anabel Pantoja, enamorada de Kiko?

Anabel Pantoja està passant per un dels moments més complicats de la seva vida. I és que a la ruptura del seu matrimoni cal sumar-hi també el delicat estat de salut del seu pare, Bernardo Pantoja.

Ara, la 'influencer' ha rebut un altre cop. Encara que l'amistat entre Kiko Jiménez i la neboda d'Anabel Pantoja és molt sòlida, les últimes declaracions del tertulià no han fet gaire gràcia a l'amiga de Belén Esteban.

Tots dos van coincidir a 'GH VIP 7' i 'El tiempo del descuento', encara que ja es coneixien d'abans. Però aquests dos tancaments van servir perquè nasqués aquesta bonica amistat que, anys després, ha continuat al plató de 'Sálvame'.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Kiko Jiménez creu que Anabel Pantoja sent alguna cosa per ell | Telecinco

«Amb Anabel Pantoja tinc una meravellosa relació arran de compartir tantes setmanes en un 'reality'. Me'n ric molt», ha confessat l'enemic de Belén Esteban durant aquesta entrevista.

I, encara que avui dia està més que enamorat de Sofía Suescun, Kiko Jiménez creu que, si Omar no hagués entrat a la vida d'Anabel Pantoja, la seva relació hauria estat molt diferent.

«Sempre he pensat que sent atracció per mi més enllà del físic. Si no hagués estat amb 'El Negro', crec que hauria intentat alguna cosa amb mi», ha assegurat, posant un punt picant a la xerrada. «A mi, sens dubte, com a amiga em té enamorat».

Kiko Jiménez va aconseguir treure de polleguera Belén Esteban

Belén Esteban no suporta Kiko Jiménez,  cosa que tots els col·laboradors de 'Sálvame' tenen molt clar. Encara que, avui dia, sembla que les aigües estan més calmades entre els dos amics d'Anabel Pantoja, el cert és que la mare d'Andrea no pot veure ni el seu company.

Just abans d'acomiadar el 2021, Belén va abandonar el seu lloc de treball per un comentari desafortunat que l'ex-xicot de Gloria Camila va pronunciar en ple directe.

Durant una de les últimes emissions de l'any de 'Sálvame', els tertulians del format van comentar l'última adquisició de la filla d'Ortega Cano, que es va comprar un nou pis on pretenia començar una nova etapa de la seva vida.

Va ser en aquest moment quan Kiko va voler compartir amb els seus companys els motius que els van portar, tant a ell com a Gloria, a participar a 'Supervivientes'. Segons el noi, la ja exparella no estava passant per un bon moment econòmic.

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Belén Esteban, abandonant el plató de 'Sálvame' | Mediaset

Per la seva banda, Rafa Mora va criticar el gest del seu company i li va dir que si estava a la televisió és gràcies a la filla de Rocío Jurado. «Sí, però porto a la televisió molts anys, és com si li dius a Belén Esteban que és aquí per Jesulín», va respondre Kiko.

«Jo ho he reconegut, però si soc aquí és perquè el director considera que valc. Afortunadament jo no l'he prenyat», deixava anar fent referència a la de Paracuellos.

Després d'aquestes paraules, Belén Esteban no s'ho va pensar dues vegades i va decidir abandonar el plató fins al següent any. «Fins aquí», cridava mentre s'aixecava i se n'anava. «Feliç any».