Rufián contesta a Albert Rivera i revela que ell també ha rebut diverses amenaces de mort

El polític d'Esquerra Republicana ho ha denunciat aquest matí via twitter

Gabriel Rufián, diputat d'ERC
Gabriel Rufián, diputat d'ERC | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián continua al peu del canó. Tot i això, el context de la seva enèsima piulada s’ha desmarcat de la política —cosa que no acostuma a fer— per denunciar una sèrie d’atacs i d’amenaces de mort en contra de la seva persona.

El tweet, però, té un rerefons evident. Ja que, si bé és cert que avui al matí la Policia Nacional ha detingut a un home d’Igualada per amenaçar de mort a Albert Rivera a Facebook el 2007, el diputat d’Esquerra Republicana al congrés ha aprofitat la ben entesa per mostrar que ell també havia estat víctima d’aquests atacs.

«Ei Policia, ja que hi sou...»

Han estat les discretes però alhora taxatives paraules de Rufián. El polític d’Esquerra Republicana de Catalunya ha esperat unes hores després que saltés la notícia de Rivera, per alertar d’uns ofensius missatges que guardava al seu mòbil.

«Mor, fill de puta. Us mereixeu això i més pocavergonyes», expressava el primer missatge que adjuntava Rufián. Aquest, a més a més, havia estat enviat el 17 de novembre a quarts de deu de la nit.

El tuiàire, anomenat @pepe_99_7, va prosseguir dies després amb les amenaces, ja que el 8 de gener de 2018, aquest tornava a escriure a Rufián. «Tant de bo t’enganxi pel carrer i et rebenti a palades. Hauríem de fer-te més, el poble espanyol», deia aleshores. 

Albert Rivera, el preludi

«Acció-reacció», deu haver pensat el polític català d'Esquerra Republicana de Catalunya després de comprovar com la Policia Nacional retenia un home d’Igualada per unes amenaces via xarxes socials.

Imatge d'arxiu del líder de Ciudadans, Albert Rivera
Imatge d'arxiu del líder de Ciudadans, Albert Rivera | CatalunyaDiari.cat

 

Així doncs, servint-se d’una detenció d’un home per haver propinat a Rivera que «l’únic que es mereix és un tret al cap», Rufián hauria desafiat al cos policial espanyol a que investigui també a l’home que l’ha amenaçat repetidament via twitter.


Comentaris

envia el comentari