Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill

La ruïna que viuen les empreses de Cayetano Rivera i Eva González: «Números vermells»

Les empreses de Cayetano i Eva estarien passant per un mal moment econòmic

Cayetano Rivera i Eva González estan passant per un bon moment a les seves vides. Tenen felicitat, amor, una família i molta salut per gaudir de tot això. Una prova són les nombroses instantànies que comparteixen tots dos a les seves xarxes socials, en què l'alegria sembla estar a l'ordre del dia. És més, Cayetano i Eva sempre s'han caracteritzat per mostrar-se com una parella unida que vessa amor i bellesa a dojo. Però no tot és tan bonic, ja que hi ha aspectes de les seves vides que trontollen.

La pandèmia ha marcat un abans i un després al món laboral per a molts empresaris, que han vist com les seves empreses s'han vist afectades per l'impacte social i econòmic que la Covid-19 ha provocat. Precisament, això és el que els ha passat a Eva González i Cayetano Rivera. Tots dos han posat al dia entre setembre i octubre les seves empreses al Registre Mercantil, i han vist com els números no han estat bons per a cap dels dos.

Cayetano Rivera i Eva González podrien estar passant per problemes a les seves empreses, i això estaria enfosquint la positivitat de la resta d'aspectes vitals. Eva està preocupada per la gestió que li està donant al seu patrimoni empresarial, encara que això no li ha impedit celebrar el seu aniversari amb els amics.

La història d'Eva concretament ve precedida per una decisió que va haver de prendre fa uns anys, i que va encertar de ple, la televisió, ja que l'activitat empresarial no li dóna fruits. La sevillana, que va guanyar el certamen 'Miss España' el 2003, va decidir apostar totalment per la carrera mediàtica que se li va presentar després de guanyar el certamen i va abandonar els estudis. Una decisió arriscada que va ser tot un encert, que és una de les estrelles de la cadena on treballa.

Eva González ha presentat 'La Voz 2020'
Eva González ha presentat 'La Voz 2020' | RTVE

Eva González va constituir la seva societat Maivana Producciones just quan va guanyar el 'Miss Espanya'. Si bé és cert que al principi no va obtenir gaires beneficis, el 2019 tot va fer un gir i l'empresa va començar a generar força ingressos. Actualment, però, l'empresa torna a estar com als inicis o encara pitjor. La 'miss' es va adonar, el mes de setembre, que la seva societat tornava a estar en números vermells i que tot i facturar quantitats interessants, hauria perdut prop de 25.235 euros.

Cayetano, també en números vermells

Després que l'ombra de la infidelitat planegés sobre la relació de Cayetano Rivera i Eva González, tots dos estarien en la mateixa situació empresarial. En números vermells i amb deutes, ja que Cayetano Rivera es trobaria en la mateixa situació que la dona. Sembla que la sort no els acompanya a cap dels dos i el torero també hauria registrat pèrdues a les seves societats.

Cayetano Rivera en una plaça de toros
Cayetano Rivera en una plaça de toros | GTRES

Cayetano gestiona diverses empreses dedicades a àmbits diferents. L'empresa principal mitjançant la qual gestiona la seva activitat professional es diu Mitraditi, i és una societat habilitada per a l'organització d'espectacles taurins i derivats. Segons el Registre Mercantil, l'empresa va tancar el 2019 en números vermells, amb 20.000 euros en pèrdues i amb els únics quatre empleats fixos registrats en aquesta societat sense feina.

Actualment l'empresa no tindria cap empleat fix i estaria tornant a situar-se en un bucle força perillós que ja va viure fa uns anys. Però això no és tot, ja que Rivera acumularia un deute total de 433.041 euros, basat en les dues hipoteques, cosa que no ajudaria tampoc a millorar el poder adquisitiu del fill de 'Paquirri'.

Cayetano Rivera sortint del cotxe
Els negocis de Cayetano tampoc estan resultant exitosos | GTRES

Per si això fos poc, les altres empreses de Cayetano Rivera també tindrien mancances en el seu rendiment i estarien ocasionant pèrdues al torero. Aquest és el cas de Goosfraba SL una empresa de Cayetano dedicada a la ferrovelleria que li hauria generat unes pèrdues al voltant de 60.000 euros el 2019. 

L'única empresa que li ha aportat beneficis és Magistica SL, destinada a gestionar publicitat, producció audiovisual, representació d'artistes, arrendaments immobiliaris i, fins i tot, comerç d'accions. Aquesta suma d'activitats li va reportar al torero 4.600 euros de beneficis el 2019, i amb prou feines 2.400 euros el 2020.