Jorge Fernández i Laura Moure del concurs 'La Ruleta de la Suerte'

'La Ruleta de la Suerte', sense paraules: revelen els problemes de salut de l'hostessa

Jorge Fernández ha lloat a Laura Moure per treballar amb mal de queixals

'La Ruleta de la Suerte' s'ha convertit en un dels programes més familiars de la televisió. Amb més d'una dècada en antena, el concurs presentat per Jorge Fernández s'ha guanyat el seu lloc a Atresmedia i ha conquistat a milers d'espectadors amb tota classe de moments que han quedat gravats en la història de la televisió. Fins i tot Jorge ha arribat a dirigir-se directament als polítics i ha confessat que en pensa de les crítiques que rep el concurs. Aquesta vegada, el presentador ha aprofitat l'ocasió per lloar la professionalitat de la seva companya, Laura Moure.

Jorge Fernández revela el problema de Laura Moure

Aquest dimarts, 6 d'abril, Laura Moure, hostessa de 'La Ruleta de la Suerte', ha sorprès l'audiència explicant quin és el motiu que li impedeix fer la seva feina amb normalitat. De fet, Jorge Fernández ha estat l'encarregat de lloar l'esforç que fa la seva companya que, malgrat les circumstàncies, manté el seu somriure en tot moment.

«Sabeu que és la professionalitat? Us ho demostraré avui», ha dit el presentador. «Aquí ens veieu sempre molt contents, però no sabeu com estem a casa, i Laura avui està bastant malament perquè té mal de queixals. Sabeu com és el mal de queixals, no?». Així doncs, el presentador ha volgut mostrar que tots tenim problemes, però a la televisió no es veuen. 

Qui hagi patit mal de queixals sap que fa molt mal, però Laura «està com si no passés res, amb un somriure, i realment està feta pols», ha assegurat Jorge lloant la professionalitat de l'hostessa. «Hauria d'estar a casa i és aquí, al peu del canó com una gran professional». 

Moure agraeix l'afecte i les paraules del presentador

Després de les afectuoses paraules de Jorge Fernández i els aplaudiments dels espectadors, Laura Moure ha volgut agrair el suport: «Gràcies, home. Gràcies. Moltes gràcies, company, t'ho agraeixo molt», ha manifestat. «Em venia de gust dir-ho. Ja saps que aquí dic el que vull, bàsicament», ha respost el presentador deixant clar que té tota la llibertat per comentar el que consideri oportú. 

«Estic bastant malament», ha confessat l'hostessa d'Atresmedia. Però el presentador ha continuat destacant l'esforç de Laura: «I està amb un somriure quan no pot somriure gairebé». «Em fa mal aquí», ha assenyalat Moure indicant-se la cara. Així doncs, el presentador ha volgut continuar amb humor: «Estenalles i solucionat, no? No puc ser més bèstia». 

Fa sis anys que 'La Ruleta de la Suerte' compta amb la col·laboració de Laura, que ha forjat una bona amistat amb Jorge Fernández. Per aquest motiu, el presentador ha volgut lloar la seva professionalitat.