YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El rumor que corre per Madrid: Pablo Iglesias i Irene Montero haurien tallat

Diuen que Pablo ha abandonat el xalet de Galapagar i viu en un pis del barri de Salamanca amb Lilith Verstrynge

Pablo Iglesias Discover
El rumor que corre per Madrid: Pablo Iglesias i Irene Montero haurien tallat | Catalunya Diari

Dies convulsos els que viu Pablo Iglesias aquests dies. Al repte que se li presenta amb les eleccions madrilenyes, se li afegeix una crisi de parella. A Madrid augmenten els rumors sobre una ruptura entre el líder de Podemos i la seva parella, Irene Montero, i assenyalen com a culpable a una jove de 27 anys a la qual Pablo li ha agafat molt afecte.

Es diu Lilith Verstrynge i el seu nom va començar a estar en boca de tots quan el mateix Iglesias la va nomenar assessora de la vicepresidència segona. Semblaria que la decisió va aixecar polseguera en un sector del partit i va provocar la gelosia d'Irene.

Els rumors que apunten que Pablo i Lilith tenen alguna cosa més que una relació professional es disparen a Madrid. I és que cada vegada són més les persones que asseguren haver vist als dos en actitud afectuosa, i gent propera apunten a una ruptura definitiva amb Irene Montero. Fins i tot hi ha qui diu que Pablo ha abandonat el seu niu familiar.

Segons es rumoreja, el líder de Podemos hauria deixat el xalet de Galapagar per anar-se'n a viure a un luxós pis del carrer Serrano, en què també viu Lilith Verstrynge. Fonts del partit no volen parlar de l'assumpte i neguen tímidament la ruptura, mentre que Pablo Iglesias i Irene Montero opten per guardar silenci.

Però, la realitat és que els últims moviments polítics de Pablo Iglesias van en aquesta direcció. A tots va sorprendre la seva decisió de nomenar Yolanda Díaz com la seva successora en comptes d'Irene Montero. Podem esgrimir arguments polítics: Yolanda genera més consens entre la població que Irene, i està més ben valorada com a ministra, però el rerefons podria ser l'allunyament entre Pablo i Irene.

Després de la decisió de Pablo Iglesias de deixar el Govern i centrar-se en la política madrilenya, han crescut els rumors que diuen haver-li vist més del compte pel barri de Salamanca. Les sospites les va destapar Federico Jiménez Losantos fa uns dies en preguntar al seu programa de ràdio, si Esglésies seguia a la mateixa casa d'Irene.

El periodista es referia indirectament a l'entrevista que va donar Irene Montero fa poc en què lliscava que Pablo no té cura dels nens. «Quan surto, recorro a la meva mare o a una cuidadora», va dir la ministra d'Igualtat. Per a molts, és la peça del puzle que ho encaixa tot: Pablo hauria abandonat el niu familiar, i estaria vivint amb la seva nova parella.

Dins de l'entorn de Pablo Iglesias no neguen que alguna cosa fa olor estranya: «Posar com la seva mà dreta a una noia gairebé 15 anys menor, amb la qual se'l relaciona i que té una disputa oberta i clara amb Irene ha estat tota una declaració d'intencions».

Una carrera brillant

Lilith Verstrynge és filla de Jorge Verstrynge, amic íntim de Pablo Iglesias i vinculat al cercle de Podemos. Ella va estudiar Batxillerat en el Liceu Francès de Madrid, i va estar vivint a París, on va estudiar Història a la Universitat Denis Diderot. També va estudiar Relacions Internacionals a la Sorbona, i Ciències Polítiques a Munic.

Lilith parla castellà, francès, anglès, alemany i portuguès, i fins i tot té un nivell bàsic d'àrab. Durant tres anys va estar treballant a l'Institut Republicà de Servei Públic francès. A més, es va fer coneguda pel seu paper en la comèdia d'Antena 3, 'El Inquilino', al costat de Jorge Sanz. Fins i tot va debutar com a model a París, on va posar per a la revista 'Ruby Star'.

La jove escriu a 'Le Vent Se Léve', una publicació francesa per a la qual va entrevistar al mateix Pablo Iglesias en 2018. Era una habitual en protestes de Podemos com el 8-M i contra els desnonaments, i finalment va fer el salt com a becària a la delegació de Podemos a Brussel·les, concretament en el Comitè d'Ocupació i Assumptes Socials.

En 2016 va ser assistent al Parlament Europeu com a part de les comissions d'afers exteriors i medi ambient. El seu brillant currículum li ha servit a Pablo Iglesias per justificar el seu nomenament, encara que no ha servit per fer callar els rumors sobre la seva relació i la ruptura de Pablo amb Irene.

Lilith Verstrynge respon a les insinuacions

Els rumors sobre una possible relació entre Pablo i Lilith han desencadenat una gran activitat en les xarxes socials. Alguns comparteixen una foto de Pablo amb la seva ex, Tania Sánchez, assegurant que es tracta de Lilith. Altres fan circular un vídeo en el qual es veu a Pablo ballant amb una jove, encara que són imatges antigues i la noia és una periodista.

Farta de tant soroll mediàtic, Lilith Verstrynge ha pres cartes en l'assumpte i s'ha posat a bloquejar a tort i a dret a tot aquell que insinuï que surt amb Iglesias. Abans dels rumors tenia 2.000 seguidors al seu compte de Twitter, però ja ha superat els 3.000 i molts d'ells insinuen que té una relació amb Pablo Iglesias, però ella respon amb bloquejos i indiferència.

«Dona-li 'RT' si a tu també t'ha bloquejat Lilith Verstrynge», deia un usuari, i un altre «Però si mai he parlat amb aquesta noia, ara em cau millor Irene Montero». Així, està clar que Lilith, obstinada a allunyar-se de l'allargada ombra del seu pare, ha passat de ser una simple assessora política a ser el centre dels rumors dels quals tot Madrid parla.


Comentaris

envia el comentari