TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Puigdemont podria tenir una «amistat especial» amb seva cap de campanya Elsa Artadi

El possible «affair» amb la seva cap de campanya se suma als rumors de separació entre Puigdemont i la seva dona, Marcela Topor
Carles Puigdemont amb Elsa Artadi en una imatge d'arxiu | EFE

 

Elsa Artadi es va presentar com a cap de campanya de JuntsXCat amb la frase: «No volem triar president. Ja tenim un i és Carles Puigdemont». D'aquesta manera és com entrava en escena una de les protagonistes dels darrers dies.

 

Elsa Artadi és, avui en dia, una de les persones més properes a la persona de Carles Puigdemont. Màxima responsable de la campanya del president cessat per al 21-D, algunes fonts apunten al fet que Artadi mantindria una bona relació amb el gironí. Fins i tot, segons apunta el portal ‘VozPópuli’, aquesta relació seria «alguna cosa més».

Els rumors que assenyalen l'Elsa

No es parla d'altra cosa. Puigdemont, criticat per la direcció del PDeCat a causa del seu egocentrisme, veu ara com aquesta suposada relació d'alguna «cosa més» amb Elsa Artadi surt a la llum. Aquest, però, no és l'únic rumor que preocupa a Puigdemont. Ja que al vertiginós ascens d'Artadi en el si del partit —segons apunta el mitjà en qüestió—, se suma als rumors de separació entre Puigdemont i la seva dona Marcela Topor, perquè aquesta faria setmanes que no trepitja Brussel·les per visitar al seu marit.Un exdiputat de la formació sobiranista ha arribat a preguntar al mitjà citat: «Però hi ha embolic?». A més a més, apunten també a què algunes converses de JuntsXCat i altres formacions, el nom més esmentat aquests dies és el d'Elsa Artadi, que en la seva intervenció aquesta setmana a Barcelona deia: «Puigdemont és el nom que crida la gent» i «Puigdemont torni a la Generalitat».

 

La dona de confiança de Puigdemont

Ara, els rumors sobre «l'affair» de Carles Puigdemont han saltat a la palestra i han posat Elsa Artadi en el punt de mira. La cap de campanya de JuntsXCat, de 41 anys, és llicenciada en Econòmiques a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i és doctorada a la Universitat d'Harvard. A més, és la mà dreta, la dona de confiança i un element imprescindible des que l'expresident va arribar a la Generalitat de Catalunya.

Al principi, Artadi va ser la secretària d'Hisenda amb el conseller Andreu Mas-Colell. Posteriorment, quan Puigdemont va arribar a la Presidència per substituir a l'aleshores president Artur Mas, el polític es va fixar en ella perquè fos la directora de Coordinació Interdepartamental. Així, Elsa es va convertir en una persona insubstituïble dins l'organigrama de partit de Carles Puigdemont. De fet, segons un alt càrrec del partit del gironí, la feina d'Elsa Artadi era la de «fer-li les coses fàcils al president». Res més lluny de la realitat. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris