Apareixen rumors de divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

La fotografia oficial en l'aniversari de la reina Sofia i la salutació amb la reina Letícia disparen aquestes informacions

Imagen de archivo de la Infanta Cristina junto a Iñaki Urdangarin
La Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin es podrien divorciar | CatalunyaDiari.cat

Un dels temes més comentats de les últimes hores és la fotografia oficial dels membres de la Família Reial per celebrar el 80 aniversari de la reina Sofia. No hi va faltar ningú, demostrant que la reconciliació de la Infanta Cristina amb el seu germà i la seva cunyada és total.  

Fa uns dies que s'havia anunciat la seva presència i la dels seus fills a la festa. El que no s'esperava ningú és que es produís aquesta imatge. Algunes fonts ja apunten al fet que això podria significar una notícia bomba: el seu divorci amb Iñaki Urdangarin. 

Fotografía oficial de toda la Familia Real española para el 80 aniversario de Doña Sofía
Fotografia oficial de tota la Família Reial espanyola durant el 80 aniversari de la reina Sofia | Casa Real

 

Forts rumors de divorci imminent

No és el primer cop que sorgeixen informacions al respecte. La imputació d'Iñaki pel cas Nóos ja va provocar que Cristina es distanciés de la seva família i que tots dos perdessin el ducat de Palma. Aquests fets van fer que tothom parlés d'un possible divorci com el de la seva germana. 

En les últimes setmanes, i amb Iñaki a la presó de Brieva, s'han tornat a disparar els rumors. Tot i que en els primers mesos d'empresonament, la infanta es va mostrar al costat del seu marit, sembla que cada cop s'està separant més de la família Urdangarin, i en canvi se l'ha pogut veure més pròxima als seus germans i als seus pares.   

La infanta Cristina, paseando junto a la infanta Helena y su hija Victoria
La infanta Cristina, passejant amb la infanta Helena i la seva filla Victòria | Cedida

Comencen a aparèixer informacions en alguns portals digitals com ‘Cotilleo.es’, que confirmen que l'Infanta Cristina ja té decidit separar-se del pare dels seus quatre fills. Després de mesos on se l'ha vist trista entrant al centre penitenciari, les seves últimes imatges alegres han fet créixer encara més les especulacions. Fa uns mesos, alguns ja apuntaven que podria estar preparant els papers del divorci. 

La nova actitud de Letícia amb la seva cunyada

Una de les novetats dels últims dies en la Família Reial, és l'afectuosa salutació entre la reina Letícia i l'infanta CristinaFa molt de temps que la relació entre elles era molt tensa i, sembla que amb aquest gest, la reina estaria obrint de nou les portes de la Casa Reial a la seva cunyada.  

Letizia dedicó un saludo cariñoso a la infanta Cristina en el cumpleaños de doña Sofía
Letícia i Cristina es van saludar afectuosament | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest canvi d'actitud podria ser també un factor clau en la decisió de la infanta. És possible que en les pròximes setmanes trenqués definitivament amb Urdangarin i que tornés a viure a Espanya, a prop de la seva família. 


Comentaris

envia el comentari