Apareixen rumors sobre la infanta Cristina i l’actor Juanjo Puigcorbé

S’ha senyalat una possible relació entre la filla del rei emèrit i l’actor Juanjo Puigcorbé

Juanjo Puigcorbé
Nous rumors apunten a una relació entre la infanta Cristina i el famós actor català Juanjo Puigcorbé | Cedida

La Casa Reial sempre ha estat motiu de rumors i falses notícies. Ara, s’ha apuntat a una possible relació extramatrimonial entre la infanta Cristina i l’actor català Juanjo Puigcorbé. Però aquesta notícia només l’ha confirmat el mitjà ‘Periodista Digital’.

Segons aquestes informacions, la infanta Cristina podria estar mantenint una relació en amagat amb l’actor Juanjo Puigcorbé, famós per interpretar el rei Joan Carles en una sèrie dedicada a la seva persona. A part de ser un reconegut actor barcelonès, Puigcorbé havia format anteriorment part de les llistes d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona.

El rumor, de «l'entorn més proper» a Cristina

El portal ‘Periodista Digital’ escriu que «el rumor prové de l’entorn més proper de la reina Letícia». La filtració, a més, apunta que Cristina de Borbó és una dona que necessita amor constant. La Infanta hauria reprès l’íntima relació d’amistat amb aquest actor barcelonès, vell amic de la germana del rei Felip.

Fins i tot s’hauria filtrat el nom de l’actor: Juanjo Puigcorbé. Tot i que no diu clarament que tinguin una relació amorosa, sí que ho fa el titular de la notícia, escrita per Salomon Lush: «Letícia remata la infanta Cristina dient el nom del seu amant».

Juanjo Puigcorbé ha interpretat al rei Juan Carlos a 'Carlos, rei emperador' | Cedida

 

Un possible divorci entre la infanta i Urdangarín

Tot i que les informacions no estan contrastades, els rumors se sumen l’article que Pilar Eyre va escriure al seu bloc de ‘Lectures’ fa dos mesos. La periodista assegurava que la filla dels reis emèrits no havia perdonat a l'exjugador d'handbol la infidelitat que va tenir fa anys amb la dona d'un dels testimonis de la seva boda. «Tot i que Cristina va perdonar Iñaki per la seva infidelitat, sempre li ha quedat aquella espina dintre», afirmava.

Segons Eyre, la relació entre tots dos feia temps que s'havia trencat i l'esclat del Cas Nóos i la condemna a presó per a Iñaki no han fet més que acabar-la de dinamitar. Tot el contrari del que semblava, ja que públicament transmetien una imatge de matrimoni unit davant les adversitats que se li anaven presentant.

La periodista Pilar Eyre va assenyalar que Cristina i Urdangarin han posat fi a la seva relació
La periodista Pilar Eyre va assenyalar que Cristina i Urdangarin han posat fi a la seva relació | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari