Ruth Izcue, la dona que va conquerir el cor de Matías Prats

Els dos es van conèixer treballant en els serveis informatius d'Antena 3
Matías Prats y Ruth Izcue durante unas vacaciones
Matías Prats i Ruth Izcue durant unes vacances  | Cedida

Les contínues hores que passem al costat dels nostres companys de treball fan que en alguns casos salti l'espurna de l'amor i passem a tenir més que una relació d'amistat o laboral. Aquest és el cas de Matías Prats, que des de fa uns anys manté una discreta relació amb Ruth Izcue, editora dels serveis informatius d'Antena 3.

  

  

  

Prats es va divorciar de Maite Chacón l'any 2012Ruth també es va divorciar del seu marit pocs mesos abans de començar la relació,

Un inici de relació complicat

 

Els dos es van conèixer treballant en els serveis informatius d'Antena 3, dels quals ell és presentador i ella editora. Després dels seus respectius divorcis van començar una relació d'allò més discreta que, segons ‘Vanitatis’, ni els seus propis companys de treball coneixien, fins que quan feia sis mesos que estaven junts Ruth ho va fer públic.


Precisament aquest fet no va agradar gens a Matías Prats, que va decidir posar punt final al festeig. No obstant això, unes setmanes després la parella va poder solucionar els seus problemes i des de llavors estan molt units. Durant els mesos en què el presentador va estar allunyat de la televisió per uns greus problemes a la vista, la seva noia no es va separar del seu costat i va ser un gran suport per tirar endavant.

 

Ruth Izcue trabaja como editora en los servicios informativos de Antena 3
Ruth Izcue treballa com a editora en els serveis informatius d'Antena 3 | Twitter

 

 Comentaris

envia el comentari