YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les sabates de la reina Letícia no han passat desapercebudes per la seva estètica ‘punk’

Per completar el seu estilisme d'Hugo Boss, la reina ha decidit lluir unes transgressores sabates de tatxoles i pinxos d'Uterqüe

Los reyes durante su visita a la Feria Internacional de Turismo de Madrid
Els reis durant la seva visita a la Fira Internacional de Turisme de Madrid. | Gtres.

La reina Letícia ha tornat a ser el centre d'atenció en l'acte oficial al qual va assistir aquest dimecres, 17 de gener juntament amb el rei Felip VI. Els reis d'Espanya han presidit l'obertura de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, anomenada Fitur, però Letícia s'ha emportat tot el protagonisme, o més ben dit, les seves sabates.

La reina ha presumit una vegada més del seu característic estil i ha aparegut amb uns salons poc convencionals i allunyats del protocol de la Casa Reial. Confiant en dues de les seves principals firmes, Letícia ha vestit un conjunt compost per una jaqueta bicolor en negre i beix, un pantaló negre i una camisa d'estrena blanca amb rivets negres, totes elles signades per Hugo Boss.

Encara que això no ha estat el més destacable, sinó el calçat. I és que per completar aquest estilisme clàssic i sobri, Letícia ha decidit lluir unes sabates molt 'punk', de color negre i amb tatxoles i pinxos. Una estètica molt destrossadora que ha causat sensació i ha deixat sense paraules a més d'un.

Les sabates són idèntiques

Aquestes sabates de pinxos i tatxes pertanyen a la col·lecció passada de la firma d'Inditex Uterqüe, i tenien un preu de 99 euros. La reina és una de les poques que s'ha fet amb aquestes sabates, ja que actualment en la pàgina web de la marca estan completament esgotats. 

Los zapatos que ha lucido la reina Letizia en el acto de hoy, de Uterqüe con tachuelas y pinchos.
Les sabates que ha lluït la reina Letícia en l'acte, d'Uterqüe amb tatxoles i pinxos. | Gtres.

 

Pot ser que l'èxit d'aquestes sabates 'punk' de la reina no es degui tant al fet que els hagi escollit ella sinó pel fet que des d'Uterqüe es van dissenyar inspirant-se en un model original de la coneguda signa de luxe Gucci.

Gucci va dissenyar unes sabates també de color negre amb tacó mitjà i puntera amb tatxoles i pinxos a la puntera. Sembla que d'aquí va sortir la idea de les sabates d'Uterqüe que ha vestit la reina, tot i que a un preu molt més assequible que la versió de luxe, ja que costen uns 980 euros.

Los zapatos de Gucci vs. la versión de Uterqüe que ha lucido la reina Letizia
Les sabates de Gucci vs. la versió d'Uterqüe que ha lluït la reina Letícia. | La Guía Femenina.

 

Les xarxes l'han criticada

La reina Letícia s'ha emportat tot el protagonisme per l'elecció del seu calçat, i encara que aquest disseny s'hagi esgotat i sigui tot un èxit de vendes, sembla que a alguns usuaris a les xarxes socials no els ha acabat de convèncer, doncs han criticat el disseny d'Uterqüe que ha vestit la reina amb expressions com: «És rar veure a una reina amb un estil rocker» o «Aquestes sabates tan atrevides no han de combinar-se amb un 'look' tan clàssic».


Comentaris

envia el comentari