IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'Saber y Ganar' rectifica i recupera al ramader de Salamanca

El programa de La 2 va donar per incorrecta una resposta que finalment es va demostrar que era bona

José Pinto en el seu retorn a 'Saber y Ganar'.| La 2

La impecable trajectòria de Saber y Ganar, el programa de preguntes i respostes que acompanya la sobretaula dels espectadors de La 2 des de fa 20 anys, ha sofert una esllavissada en aquest canvi d'any. Aquesta tarda, l'històric programa ha readmès a José Pinto, un ramader boví de Salamanca que portava 90 programes consecutius fins que el van eliminar per un error: el programa va donar per errònia una resposta que en realitat era correcta.

La pregunta en qüestió va ser: «Quina va ser la conferència posterior a la II Guerra Mundial a la qual van assistir Churchill, Roosevelt i Stalin?». El de Salamanca va contestar que havia estat «la Conferència de Yalta», resposta que el programa va donar com a errònia dient que la resposta correcta era la Conferència de Potsdam. A causa d'aquest error, José Pinto es va haver d'enfrontar a El reto, prova eliminatòria que no va superar i que li va costar l'eliminació.

Després de la reclamació insistent de diversos espectadors del programa i demostrant-se que la resposta era correcta, Saber y Ganar ha decidit rectificar i reincorporar a José Pinto mantenint-li l'antiguitat així com la puntuació que tenia abans ser eliminat. Al principi del programa, el presentador, Jordi Hurtado, i la veu en off del programa, Juanjo Cardenal, han explicat als espectadors el motiu de la tornada de José Pinto amb tots els detalls.

Saber y ganar - 25/01/17

Comentaris

envia el comentari