IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Sagrada Família, blindada contra el terrorisme

El monument estarà envoltat d'unes jardineres de grans dimensions

Imatge de la Sagrada Família, acordonada el 12 de setembre del 2017 en el marc d'una operació antiterrorista.
Imatge de la Sagrada Família, acordonada el 12 de setembre del 2017 en el marc d'una operació antiterrorista. | CatalunyaDiari.cat

La Sagrada Família de Barcelona s'ha blindat aquest matí contra els atacs terroristes. La icònica estructura ha estrenat les seves noves jardineres de grans dimensions, que actuaran com a obstacle per si hi ha un atac terrorista.

  

  

Segons informa 'el Periódico', l'Ajuntament de Barcelona continua instal·lant barreres que evitin la repetició de les doloroses imatges que es van veure durant l'atac terrorista a les Rambles el passat mes d'agost. Aquest cop ha tocat a l'església dissenyada per Antoni Gaudí.

Barcelona blinda els seus patrimonis 

D'altra banda, les tasques d'instal·lació dels obstacles que impediran el pas de cotxes ja són una realitat tant a l'avinguda de la Catedral, com en un tram del carrer de Sardenya –al seu pas per la Sagrada Família. A la fira de Santa Llúcia també s'han instal·lat. 

En aquest sentit, segons explica el citat mitjà, les jardineres al costat del temple tenen un caràcter «provisional», ja que en aquest tram també s'està celebrant un altre esdeveniment, la fira de Nadal de la Sagrada Família.

Altres punts que també es tancaran als cotxes

A banda, tal com va informar l'Ajuntament al seu web, es realitzaran més actuacions abans que acabi l'any. «Concretament, es tallaran al trànsit de manera definitiva el carrer de la Marina, entre València i Provença, i el carrer de Provença, entre Marina i Sardenya». I afegeix: «Els veïns podran accedir als seus aparcaments i es permetrà el pas als vehicles d'emergències».


Comentaris

envia el comentari