Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Obregón plorant

Salten totes les alarmes amb Ana Obregón: el seu últim missatge fa témer el pitjor

Un any i ciinc mesos després de la mort del seu fill, Álex Lequio, Ana Obregón preocupa

Ana Obregón ha tornat a alarmar els seus seguidors arran de l'última publicació que ha fet a Instagram. Dilluns, 13 de desembre, feia 19 mesos que Àlex, el seu fill, va morir, i l'actriu ho recordava amb tristesa.

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio va perdre la vida al 2020 amb només 27 anys, a causa d'un càncer. La vitalitat d'Álex va ser contagiosa fins al seus últims dies, i la pèrdua va commocionar tot Espanya.

L'absència del jove encara pesa sobre els seus pares, que es van unir en el profund dolor de perdre un fill. Gairebé un any i mig després, l'actriu el recorda cada dia, i manifesta com el troba a faltar molt. No obstant això, l'últim missatge que ha publicat a Instagram té els seus fans preocupats.

Ana Obregón fa saltar totes les alarmes

El 13 de maig del 2020, la vida d'Ana Obregón va fer un gir radical i va caure a l'abisme més fosc. El seu fill, Álex, va morir a Barcelona després de dos anys de lluita contra el càncer.

Aquell dia, l'actriu va perdre el somriure i l'optimisme que la caracteritzaven. Ja han passat dinou mesos des de la desgràcia, i Ana no remunta. Està centrada en la Fundació Aless Lequio, destinada a recaptar diners per a la investigació de la malaltia que es va emportar el seu fill.

Cada dia recorda com era la seva vida amb Álex, que va lluitar fins al final. I, tot i que l'actriu no estigui sola, l'absència del jove li és insuportable. Així ho ha manifesta a l'última publicació que ha fet a Instagram, d'aquest dilluns, que feia un any i cins mesos de la mort del seu fill.

Ana Obregón i Álex Lecquio
Álex Lequio va morir fa un any i cinc mesos | La Noticia Digital

«Fa un mal infinit no sentir la teva veu dient-me el més bonic que m'han dit a la vida, que és només una paraula: "mama"», comença dient. «I fa massa mal no poder tornar a pronunciar el més bonic que he dit mai, que també és una sola paraula: "fill"», continua.

El que crida l'atenció de les paraules d'Ana Obregón és al final del missatge. Unes paraules que han fet reaccionar els seus seguidors, que estan preocupats pel que podria passar. »Vida meva, fins que ens tornem a trobar, que espero que sigui molt aviat, continuaré fingint que estic viva», finalitza l'actriu.

Unes dates molt complicades per a Ana Obregón

Tot i que el missatge d'Ana Obregón és molt dur, l'actriu continua sent un exemple de fermesa i amor d'una mare pel seu fill. Així ho va demostrar l'any passat a les campanades de Cap d'Any de TVE, quan va reaparèixer mesos després d'acomiadar-se d'Álex.

Ana Obregón i la seva mare
Al mes de maig, Ana va perdre la seva mare | cedida

«Tot i ser una mare que ha perdut un fill, vull enviar un missatge d'esperança», va dir mostrant serenitat. Aquest any, Ana donarà la benvinguda al 2022 amb Anne Igartiburu.

D'aquesta manera, la presentadora s'acomiadarà d'un altre any complicat. I és que la seva mare va morir al mes de maig. Seran les primeres festes de Nadal que passi sense el seu fill i sense la seva mare, mentre viu bolcada en el benestar del seu pare.

Ana Obregón va confessar que, fins que no superi la mort del seu fill, no podrà entrar al dol per la seva mare. «El dolor, en lloc de torturar-me les 24 hores del dia, ara és millor, dura menys hores, però és igual d'intens», va explicar.

La presentadora té clar que la feina és el que més l'està ajudant per a no pensar en el buit que va deixar el seu fill. Per a ella, és de vital importància seguir treballant. «La feina no només et distreu, sinó que t'abstrau de la realitat. O t'abstreus de la realitat, o és impossible acceptar-la», ha manifestat.